Announcement

Collapse
No announcement yet.

California pro

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • California pro

    Za vrijeme održavanja afričkog Arnolda istodobno se u drugoj vremenskoj zoni odvijao California Pro koji je okupio puno više natjecatelja pa je tako i borba za sam vrh bila puno zanimljivija. Dvojac koji se odmah istaknuo bio je Nathan DeAsha i Steve Kuclo i između njih se odvijala borba za titulu, dok je trojac u sastavu Essa Obiad, Alexis Rivera i Michael Lockett vodio borbu za jedino preostalo mjesto na postolju. Krajnji poredak je bio Kuclo, DeAsha, Obiad, no da li je moglo biti i drugačije doznat ćete u sljedećim redovima.

    Steve Kuclo, Stevea smo na pozornici Velike Jabuke vidjeli najvećeg do sada, ali mu to nije pomoglo da upadne u top 3. California Pro je bila sasvim drugačija priča. Ovdje nije bilo nikoga iz top 5 New Yorka pa su vrata pobjede bila širom otvorena. Ovdje mu se pred njima isprječio jedino Nathan DeAsha kojeg je dobio tjedan dana prije. Kuclo je izgledao masivno, bio je lijepih proporcija, imao je čak i potrebnu suhoću koja mu je nedostajala nešto ranije, ali bez obzira na to detalja nije bilo u dovoljnoj mjeri. Iako se na kraju krajeva okitio zlatom i to s prednosti od samo jednog boda, pobjeda je mogla vrlo lako otići i na drugu stranu. Da li je i trebala? Možda i jest, a zašto reći ću u Nathanovim retcima.

    Nathan DeAsha, još jedan momak koji trenira u Kuvajtu pod paskom Bader Bodaia u Oxygen Gym-u. Ne znam u čemu je tajna tolikih dobrih bildera koji od tamo izlaze, ali čini se da je vrelo nepresušno. Nakon dobrog izdanja na Bodypoweru DeAsha nije zasjao u New Yorku, ali na California Pro-u je briljirao. Suhoća na razini, neprikosnoveni detalji, pogotovo u području nogu, gdje se svako mišićno vlakno moglo secirati. Iskreno rečeno ja sam ga vidio na prvom mjestu. Jedinu manu koju mu mogu pronaći je nedostatna dubina lože, no Nathan predstavlja ljepotu simetričnog tijela koje me podsjeća na ’90-e. Prva pro pobjeda izmakla mu je za jedan bod. Nov je na sceni, dok je Kuclo već starosjedioc. Možda i tu možemo potražiti razloge drugog mjesta, no DeAsha će u budućnosti sigurno prestavljati opasnog protivnika za sve svoje konkurente.

    Obiad, Rivera, Lockett, navedeni trojac vodio je bitku za jedino preostalo mjesto na postolju, pošto su Kuclo i DeAsha bili posebna liga. Njih trojica su se konstantno izmjenjivali. Čak su i suci izveli Locketta u call-out sa Kuclom i DeAshom i na trenutak se činilo da mu je mjesto u top 3 zagarantirano, ali onda se pojavio Rivera i pomrsio račune Lockettu koji je polufinale ipak završio na čelu spomenute trojke.
    Finale nam opet nudi prevrtanja u poretku. Lockett nije bio u formi s polufinala dok Rivera svoju nije popravio. Međutim, Essa Obiad koji je svo vrijeme bio tu negdje oko njih dvojice u finalu je izašao puno bolji, puniji i suši što mu je bilo dovoljno da ih prestigne i uzme broncu. Treba li napominjati da i on također trenira u Oxygen Gymu u Kuvajtu?

    Sljedeća stanica u IFBB kalendaru je Toronto Pro, već ovaj vikend. Vidjet ćemo što nam on donosi. Kuclo ima pozivnicu za Mr. Olympiu. Da li će se okušati i na pozornici vjetrovitog grada? Možda i DeAsha pokuša ugrabiti svoju pozivnicu ohrabren ovim rezultatom. Ono što će se svakako dogoditi je moj osvrt i na taj show s uvodom u natjecanje i završetkom. Čitajte me uskoro

  • #2
    Ovo je bas zanimljiva stvar sa tim Oxygen gym u Kuvajtu,u zadnje vrijeme imaju bas kvalitetnih bodybuildera.R.Winklar se ponovo rodio od kada je tamo,ove godine ce biti sigurno top 5 na mr o.

    Clanak je extra.Bila bi dobra stvar da se dogovoris da ih kace na portal,imas talenta za to

    Poslano sa mog G620S-L01 koristeći Tapatalk

    Kako bi postigao nesto,treba ti mnogo motivacije i truda ,a rezultati ce se pokazati sa vremenom!!!

    Najcesce koristena rijec u teretani "Neradim noge jer trcim" i "Koliko dizes na bench-u"

    Comment


    • #3
      Vidjet ćemo dali ima sluha za ovakve članke!Nadam se da će se netko javiti,do tada uveseljavam sebe vas i sve koje me prate na fb-u

      Comment


      • #4
        Samo ti piši frende, uvijek se treba malo pokazati prije nego zatražiš nešto, ak ništa drugo onda se razvijaš za sebe.
        pobjednici traže načine a gubitnici razloge

        Comment


        • #5
          ma svakako.

          Comment

          Working...
          X