Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
pozdrav svima,pošto vidim da su im cijene vrlo pristupačne,a jos nisam probao,zanimala bi me kvaliteta ovih suplemenata,ali prvenstveno djelovanje njihovog gainera.hvala
Super je mišljenje ljudi o nekom proizvodu, no bar da je potkovano iskustvom, tj. ok je pričati o nečemu što si probao, ali govoriti o nečemu što nisi probao je zavaravanje sebe i drugih.
u tom aminostarovom gaineru imaš samo 7,5 grama proteina,i 35 grama ugljikohidrata(dekstrozai maltodekstrin)
bolje ti je kupit whey koji po mjerici ima oko 23grama proteina i kupiš u dm-u za 13kn 0,5kg i staviš mjericu tog i evo ti isti gainer samo s troduplo više proteina ...uzmi npr. njihov whey...
ma nekad i radim tako,uzmem whey i vitargo,a nekad i gainer uzmem,zavisi kako mi dođe,al vidim da je pristupačna cijena ovog aminostar-ovog,pa me zanimalo kakav je.
Gaineri su dobri ako ti se ne da mijesati whey sa dekstrozom nakon treninga. Ima inkospor neki gainer za 100kn 750g, okus je solidan, a dovoljno je jeftin da se proba
kako to da je taj gainer "actions whey gainer" od 2kg 180 kn inače su po 300,400 zbunjuje me ta cifra mislim ga uzet al baš si mislim da je možda jeftin zbog loše kvalitete ili slabog djelovanja
Comment