Re: Rukavice
otvrdla koza > zuljevi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rukavice
Collapse
X
-
čudno.
ja sam imao problema možda prvih mjesec dana kad sam počeo ić u teretanu, od onda super. mislim imam hrpu žuljeva, al ne boli ni išta.
Leave a comment:
-
Originally posted by Mir7aruke se naviknu i otvrdnu nakon 3-4 treninga.
Leave a comment:
-
Pricajte vi kaj ocete da je to gej il' kaj god, ali ja doslovno imam krvave ruke od zuljeva... i onda kad radim trening u teretani nemogu uopce primit uteg bez dukavica, zavoja i gume... jbg
Leave a comment:
-
Re: RUKAVICE
Originally posted by kellyJa ne koristim rukavice kad dižem utege, mislim da je to za curice a ne za muškarce.
Leave a comment:
-
Originally posted by Big onemeni su dlanovi prepuni tvrdih zuljeva,vec sam navikoisto nekad vjezbam kod kuce kad ne stignem u teretanu, a na tavanu mi je sve.gore je isto jako hladno pa mi se preko zime skoro zaljepe ruke za sipku
Leave a comment:
-
meni su dlanovi prepuni tvrdih zuljeva,vec sam navikoisto nekad vjezbam kod kuce kad ne stignem u teretanu, a na tavanu mi je sve.gore je isto jako hladno pa mi se preko zime skoro zaljepe ruke za sipku
Leave a comment:
-
Hehe...ja sam isto krenuo bez njih,ali sada preko zime,sva oprema mi se smrzava(prostorija se inace ne grije),pa kad dodjem i uhvatim sipku bez rukavice skoro me prodje volja za vjezbanjem.
Inace ih koristim samo kada radim heavy liftove(DL,bent-over rows i sl) jer bez njih dobijem zuljeve na dlanovima...
A koristim biciklisticke kupljene u emmezzeti za cca40~50kn i super su.
Leave a comment:
-
kolko platite rukavice
ja sam svoje platio 70kn brzo su mi se pokidale
Leave a comment:
-
Originally posted by TomiNe koristim ih,ruke su mi pune žuljeva :/
Moje su isto prepune tvrdih žuljeva.
Dođe na isto kao da imaš rukavice.
Doduše rukavice od žuljeva.