Announcement

Collapse
No announcement yet.

Srbija open 2010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Srbija open 2010

    04.24.2010 u Beogradu se održao Srbija open 2010. na kojem su se natjecali predstavnici devet europskih zemalja, a među njima i hrvatski juniorski prvak Nikola Prugovečki koji je u juniorskoj kategoriji osvojio četvrto mjesto, te bosanskohercegovački šampion Mirsad Terzo koji je nakon nedavnog drugog mjesta u Berlinu, u Beogradu osvojio pobjedu u kategoriji -90 kilograma.

    pak, unatoč pobjedi, Terzo se iz Beograda kući vratio sa jako lošim dojmovima. U razgovoru za Profightstore, Mirsad se prvo potužio na organizaciju. "Organizacija ja bila `nula bodova`. Program je kasnio, pa se onda cijelo takmičenje održalo zbrda-zdola, da se što prije okonča. Suci nisu imali certifikate, a u nekoliko slučaja su sudili ljudi koji uopće prije toga nisu prozvani".

    Terzo je osvojio pobjedu u svojoj kategoriji, ali mu je apsolutna pobjeda izmakla "zbog nacionalne osnove", tvrdi nam ogorčeni bosanski šampion. "Takmičenje je bilo pod imenom Srbija Open i imalo je novčani fond, pa su zbog toga prva mjesta i dodijeljena domaćim takmičarima", opisuje Terzo pravila igre u Beogradu. "Svi takmičari koji su došli u Beograd odali su poštovanje i svojim sudjelovanjem doprinijeli i samoj promociji takmičenja, a zauzvrat su dobili očajne uvjete i nisu bili ispoštovani kako su trebali biti", dodaje Terzo koji je vidno pogođen doživljenom nepravdom i nesportskim interesima koji su odlučivali prilikom dodjela nagrada i proglašenja pobjednika.

    Ipak, u zavidnoj formi, Terzo ne odustaje od ranije zacrtanih planova, iako svjestan nekih okolnosti u natjecateljskom bodybuildingu koje ne može izbjeći, ali ih svojom sportskom veličinom uspijeva nadići. "Sljedeće je na redu Balkansko prvenstvo i, s obzirom koliko sam uložio u pripreme, neću odustati od toga natjecanja bez obzira što se i ono održava u Srbiji. Ipak, idem spreman na to das će i ondje titula biti oduzeta. Moja čvrsta odluka je da će to biti moje zadnje natjecanje na teritoriju Srbije što se tiče njihovog saveza i open takmičenja", najavio je Terzo kojem smo zaželjeli puno uspjeha, te čestitali na psihičkoj snazi koja ga gura dalje unatoč nepravdama na koje nailazi.

    profightstore.com


    Rezultati Srbija Open:

    Juniori:

    1. Igor Iles - Slovačka
    2. Kosta Lalić - Crna Gora
    3. Aleksandar Milovanović - Srbija
    4. Nikola Prugovečki - Hrvatska

    Žene BB:
    1. Branislava Jovanović - Srbija
    2. Milka Stanković - Srbija

    Fitness:
    1. Bojana Vasiljević - Srbija
    2. Sanja Pahernik - Slovenija

    Body fitness:
    1. Ljuba Pantović - Srbija
    2. Aleksandra Cimeša - Srbija

    Masters:
    1. Mihalj Lakatus - Mađarska
    2. Aleksandar Rakočević - Crna Gora

    -90kg
    1. Mirsad Terzo - Bosna i Hercegovina
    2. Marko Dimitrijević - Srbija



    [vimeo:v9gafvc2]http://www.vimeo.com/12421360[/vimeo:v9gafvc2]
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing

  • #2
    Re: Srbija open 2010







































    The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing

    Comment

    Working...
    X