Antonio Furić danas na Arnold Clasic 2016 - U konkurenciji 22 natjecatelja, Antonio nažalost nije ušao u finale u kojem nastupa najboljih 5.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Antonio Furić - BBK Mario, Požega
Collapse
X
-
Re: Antonio Furić - BBK Mario, Požega
Slike par dana prije natjecanja:
http://maxximum-portal.com/forum/viewtopic.php?f=253&t=27981&p=316803#p316803
AF.jpg
Leave a comment:
-
Požeški bodybuilder i višestruki državni prvak Antonio Furić nije se uspio plasirati u finale svjetskog natjecanja "Arnold Classic" održanog prošlog vikenda u Columbusu (Ohio, SAD). Vratio se u Požegu prilično razočaran svojim nastupom.
- Bilo je to za mene veliko iskustvo. Nisam uspio pogoditi dobro formu, izgubio sam previše kilograma, što se odrazilo na izražajnost mišića. Nakon ovakvog neuspjeha, čovjeku dođe i da se prekine natjecati, ali i da svima pokaže da ipak može... Moram se odmoriti nekoliko dana pa ću vidjeti što i kako dalje - komentirao je Furić za 034portal.
Leave a comment:
-
Gost pozer na Državnom 2010. god.
[attachment=3:z8mh9y0z]DSC00902.JPG[/attachment:z8mh9y0z]
[attachment=2:z8mh9y0z]DSC00903.JPG[/attachment:z8mh9y0z]
[attachment=1:z8mh9y0z]DSC00905.JPG[/attachment:z8mh9y0z]
[attachment=0:z8mh9y0z]DSC00910.JPG[/attachment:z8mh9y0z]
Leave a comment:
-
Havlik ima najsimetricnije trbusne i inace je po meni perfektan
Nijanse su odlucile
Leave a comment:
-
to je slika. jedan trenutak. niti jedna od ovih slika nije mjerilo necijeg izgleda, jer ako jedan i je u tom trenutku napeo misice 100%, ovaj drugi se mozda tek spremao da napne... ovisi u kojem te polozaju kamera uhvati... tak da i kad ja kazem da mi jedan izgleda bolje nego drugi, mozda upravo zato jer svatko ima svoj trenutak poze, a u zivo bi drugacije mislio.
Leave a comment:
-
Jest primjetili kako ovaj broj 130 na prvoj slici ima širok stomak u odnosu na ove druge?
Leave a comment:
-
pa ako ćemo picajzlat. Od ove trojce Havlik definitivno izgleda najimpresivnije, barem meni. Furić drugi. Fura njega ima u loži, a havlik ima jače listove, prsa, i možda najsimetričniji trbuh..ikadaal zaista su to presitne razlike.
Leave a comment:
-
Istina, na ovom nivou su svi finalisti odlicni i zbilja nijanse odlucuju. No netreba zaboraviti da, usprkos kvaliteti slika, u zivo to sve daleko drugacije izgleda.
Leave a comment:
-
Meni svaki izgleda jbeno savrseno.
Leave a comment:
-
furic je stvarno bio jak... iako se mom amaterskom oku cini da je br. 104 bio malo jace izrezan uz malo manju masu...
al zaista, tko sam ja da sudim? nadam se da nikoga necu uvrijediti... ovo je cisto misljenje amatera...
Leave a comment:
-
Odlično.
Čak ovaj broj 92 i ne zaostaje toliko za Furićem.
Leave a comment:
-
[attachment=0:2t5msohu]Prvak Europe.jpg[/attachment:2t5msohu]Attached Files
Leave a comment:
Leave a comment: