Originally posted by SEVER
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SEVERova nemoguća misija
Collapse
X
-
Re: SEVERova nemoguća misija
Tebi je BF od 5-8% "normalan"?
Nemam pojma, nikad nisam probao ići na dijetu. Sad imam 120kg sveukupno i vidi se gornji dio trbušnog stupa diskretno. Pa probaj izračunati po svom iskustvu.
Leave a comment:
-
Originally posted by Mir7aa kako da on to zna?
Leave a comment:
-
Ok...ako kažeš da ti je za vjerovat!
Reci koliko trenutno imaš kilograma na nekom normalnom bf-u od 5-8%
Leave a comment:
-
Uostalom, svi ste mi nekako previše opterećeni sa usporedbama i generalizacijama i sa ovo je moguće/ovo je nemoguće (Mali Priest je čak kao primjer nemogućnosti dostizanja te kilaže između ostalih naveo primjer metaržilet Dextera Jacksona koji u natjecateljskoj formi ima ~100kg). Opustite se malo i uživajte u eksperimentu. Imat ćete priliku vidjeti što je moguće postići s tijelom samo uz pomoć treninga, normalne hrane i odmora, gledano kroz jedan duži period. Doista nema potrebe za tolikim uzbuđivanjem, trebalo bi biti zanimljivo i zabavno.
Što se Igorovog pitanja tiče, kao što sam već rekao, doping ne bi koristio za živu glavu (zbog glasa, a ni inače), a u suplemente ne vjerujem.
Leave a comment:
-
Originally posted by igorCitiram SEVER-a:
* 2 godine i 6 mjeseci vremena,
* 120kg ukupne tjelesne mase,
* forma koja se može smatrati dobrom natjecateljskom formom. Budući da je to nemoguće preciznije odrediti, predlažem da se prisutnost ili odsutnost iste ustanovi od strane Dalibora i/ili foruma pri isteku dopuštenog vremena ili prije toga ako ja to zatražim.
* ne smijem uzimati nikakve steroide, ni nikakve bodybuilding suplemente.
Jesi ti siguran u ovo?
120kg natjecateljske forme bez steroida i suplemenata čak?
Neznam šta da ti kažem!
Profesionalci imaju po 130kg natjecateljske mase i trebalo im je niz godina za takvo nešto a ti bi u 2 god i 6 mj.
I tko od oka može dokazati dali si bio na steroidima ili ne? Ili suplemntima kako si rekao da nečeš ni to koristiti?
Leave a comment:
-
Citiram SEVER-a:
* 2 godine i 6 mjeseci vremena,
* 120kg ukupne tjelesne mase,
* forma koja se može smatrati dobrom natjecateljskom formom. Budući da je to nemoguće preciznije odrediti, predlažem da se prisutnost ili odsutnost iste ustanovi od strane Dalibora i/ili foruma pri isteku dopuštenog vremena ili prije toga ako ja to zatražim.
* ne smijem uzimati nikakve steroide, ni nikakve bodybuilding suplemente.
Jesi ti siguran u ovo?
120kg natjecateljske forme bez steroida i suplemenata čak?
Neznam šta da ti kažem!
Profesionalci imaju po 130kg natjecateljske mase i trebalo im je niz godina za takvo nešto a ti bi u 2 god i 6 mj.
I tko od oka može dokazati dali si bio na steroidima ili ne? Ili suplemntima kako si rekao da nečeš ni to koristiti?
Leave a comment:
-
Originally posted by Nin0Originally posted by SEVER...mogu samo zamislit oko kakvih se sirotih brojki tvoja kilaža vrti i koliko je to frustrirajuće za tebe...
Leave a comment:
-
Originally posted by igorOriginally posted by SEVER...mogu samo zamislit oko kakvih se sirotih brojki tvoja kilaža vrti i koliko je to frustrirajuće za tebe...
Ne želim nikoga omalovažavati, ali kad čovjek nije od riječi, ne znam što bi rekao na to.
Leave a comment:
-
Originally posted by SEVER...mogu samo zamislit oko kakvih se sirotih brojki tvoja kilaža vrti i koliko je to frustrirajuće za tebe...
Leave a comment:
-
Originally posted by SEVER...mogu samo zamislit oko kakvih se sirotih brojki tvoja kilaža vrti i koliko je to frustrirajuće za tebe...
Leave a comment:
-
Originally posted by baksuzCek cek, ako sam dobro shvatio, kazes da mozes natural imati 120kg sa defkom na natjecateljskoj razini?
Leave a comment:
-
Originally posted by AnfrAhahaha, Sever se vratio i stvari se opet zagrijavaju. Očito opet trebaš motivacije
.
Leave a comment:
-
hahaha, Sever se vratio i stvari se opet zagrijavaju. Očito opet trebaš motivacije
.
Leave a comment:
Leave a comment: