Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trening uz rad u noćnoj. Kad da treniram? Kako da obroke rasporedim?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trening uz rad u noćnoj. Kad da treniram? Kako da obroke rasporedim?

    Evo ovako čisto uvodno, prije svega da kažem da sam ja više jedan od onih koji čitaju i ustvari treniraju više nego da postavljaju već stoput postavljena pitanja tu na forumu jer im se nije dalo listati po stranicama. Lijepo sam napredovao u četiri mjeseca moram reći...treniram doma, imam oko cca 60-ak kila utega, improvizirano sve, i samo da kažem da uz pravilnu prehranu i disciplinu može se sve. Imam 194 i 89 kila, prije tri mjeseca sam imao 84 (s tim da ovih 5 kila nije salo naravno...). Za mene dovoljan napredak...Uglavnom, nije u tome stvar hahaha, a ja se raspisao. Stvar je u tome da sam od prije par dana počeo raditi noćnu smjenu i radit ću tako 4-5 mjeseci.Fizički se ne umaram uopće na poslu, ali me zanima kako uskladiti sad sve to jer sam imao rutinu do sad koju moraš držati ako želiš napredovati, obroci, treninzi i to...kad da treniram? kako da obroke rasporedim? kad da ih jedem????sve mi se pomiješalo *****u, a i još sam sjeban kad dodjem doma i teško spavam i nedovoljno, nadam se da ću se naviknuti....ima li netko kakva iskustva s tim prokletim noćnim radom pa da mi da neke savjete???stvarno bi bio zahvalan

  • #2
    Re: trening uz rad u noćnoj

    Dobrodošao

    Comment


    • #3
      Re: trening uz rad u noćnoj

      Ne brini naviknit ćeš se,zamjenit ćeš dan za noć,znaći sve ti je u biti isto kad bi jeo po danu jedeš po noći,dođeš kući odspavaš koliko ti treba doručak pa sve ostalo pa trening pa na posao.

      Comment


      • #4
        Re: trening uz rad u noćnoj

        hvala, ali tu sam vec dugo...kakvi savjeti možda?

        Comment


        • #5
          Re: trening uz rad u noćnoj

          Evo ti savjet,predpostavljam da radiš smjenu od 22-6h ujutro,znači spavaš predpostavljam do 13h nešto duže,kad se digneš zobene i onda malo poslije žešči obrok pa na trening pwm poslije toga jedan manji obrok još i prije polaska na posao,na posao ponesi još dva obroka i prije nego što legneš spavati oko sedam još posni i to je to!

          Comment

          Working...
          X