Da se razumijemo, ja se ne bavim bb iskljucivo da bih se dopao ljepsem polu. Medjutim, veliki dio mene zeli da bude dopadljiv suprotnom polu (Bogu hvala da je suprotan haha). Isto tako, ne zelim doci u situaciju da budem toliko veliki da se ribe gade na to (iako je do toga skoro nemoguce doci, mada ne i iz pomoc tih primamljivih aas
).
Ok, sta vi decki zelite postici? Biti ogromni, kao profesionalni bbilderi? Jel to neki vas cilj?
Ja sam iz razgovora sa dosta cura shvatio da samo njih cirka 5% ustvari vole tjelesi e. Vecinu njih privlaci normalna velicina i definicija. Moj lican cilj je oblikovan sredinom (ne zelim biti van norme) i mojim licnim ciljevima. Znaci ja zelim doci do nekih 85 kg 7% bf i bio bih super happy
. Sad sam na 82 kg, oko 9% bf, 179 cm.

Ok, sta vi decki zelite postici? Biti ogromni, kao profesionalni bbilderi? Jel to neki vas cilj?
Ja sam iz razgovora sa dosta cura shvatio da samo njih cirka 5% ustvari vole tjelesi e. Vecinu njih privlaci normalna velicina i definicija. Moj lican cilj je oblikovan sredinom (ne zelim biti van norme) i mojim licnim ciljevima. Znaci ja zelim doci do nekih 85 kg 7% bf i bio bih super happy

Comment