Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fakat: Žene ne vole klasičnu BB građu
Collapse
X
-
Omg je li ovo forum za bodybuilding ili neki forum za zavodjenje cura i sta se njima svidja.
Poslano sa mog G620S-L01 koristeći Tapatalk
Leave a comment:
-
Koja je svrha ove teme? Curama je izgled zadnji na listi onoga što traže kod dečka.
Leave a comment:
-
Jedan lik koji je kao na defki i ima 180 cm i 73 kg me uvjerava da trebe vole takve likove poput njega od 70-75 kg a ne one sa mišićnom masom 90-100 kg...ja mislim da lik kenja i da žene puno više privlače krupni i kršni likovi nego oni mršavci . Znam po sebi jer dok sam imao 75 kg govorile su mi da sam premršav,preslab i ko baklar...a sad kad sam nabio 15-ak kg mišića i došao do 90 kg e sad me Bogami gledaju i hvale, kažu sad si zgodniji nego prije...itd itd . Kakva su vaša iskustva po tom pitanju ? Šta mislite masa ili definicija ?
Leave a comment:
-
Re: Fakat: Zene ne vole klasicnu bb gradju
Cemu skromnost tolika ljudi,iskreno,meni je najbolja moja gradja, steta sto nece mi bit dovoljno srezan six pack za 1 maj na jezeru
A sto se tice zenskih, njih nikako ne treba u isti kos sa muskarcima stavljat, dok mi se polomismo u muskom salonu ljepote (gym-u) da bi izgledali pristojno , te hrana , te odricanja, one samo ne moraju puno da jedu, nekad dodju u teretanu malo otrce na traci , pisaju naftu nedaju gledat u sebe, i tako,
Ovim putem mogu samo reci da ce, samo oni koji su losiji od vas,naci neki prigovor i manu vam,al otom potom,
I ove godine hapšenje masovno na moru ce da bude, summer in montenegro
btw. A sta zene vole, pa taj se nije rodio koji je zenama ugodio, budite zahvalne sto imate takve muskarce, koji su uvjek spremni da vas nosaju po kuci
Leave a comment:
-
Originally posted by vea View Postumjesto da ste sve sveli da je žena najbolja kad nema NIŠTA, vi tu ko modni mački ccc razočarana sam
toliko o testosteronu ovdje!!!!
Leave a comment:
-
Originally posted by T.A.T.A. View PostNabijem joj ove uggsice,kak ženske nekuže da je to ružnooooo.
A vidi iza nje u regalu štikle stoje!!Originally posted by Archiv3r View Postmeni je to ok, lijepo mi je za vidjet. shoxe su mi malo ruzne, obicne patike/starke su mi boljeOriginally posted by WTF View PostMoze i uggs i shox i starke i japanke...
ALI....
Kad na zenskoj vidim BALERINKE doslovno mi se sere na nju da je naznam kako zgodna i lijepa....Originally posted by redthunder View PostMeni je najljepse zensko vidit u starkama ili bikamaOriginally posted by TripleZ View Postja volim ljeto zbog stikli, kratkih topica i uskih helanki...Originally posted by WTF View PostJa volim žene u sportskom izdanju. Fina uska trenerka, sportske tenisice i neka fina sportska majica i ako moze sto manje sminke... Dakle, sto jednostavnije to bolje...Ako je u trenerci guza na mjestu onda je to to.Originally posted by domagoj View Postdjevojke u ljetnim haljinama volimmmmmm
a i u trenirci, tajicama, hlačama, šorcevi mi nisu nešto, ovisi kakav je...
ako je tijelo na mjestu, ono, da se ima za šta uhvatit, al da ni ne ljulja previše, sve prolazi
mogu i ugsice proć, i tenisice, plitke, duboke, svejedno, samo da su neke "normalne", baletanke mi nisu nešto
ali štikle rulz, al ne mora ih sad nosit po cijeli dan, dosta samo da se prošeta ispred mene u stanuOriginally posted by TripleZ View Postne dozvolite da vas zene zavaravaju, samo trenerka je pravi test za guzu..Originally posted by domagoj View Posttrebalo bi temu otvorit s ovakvim razmišljanjima, i ženama bi lakše bilo onda
umjesto da ste sve sveli da je žena najbolja kad nema NIŠTA, vi tu ko modni mački ccc razočarana sam
toliko o testosteronu ovdje!!!!
p.s. i trenirkama se može manipulirati, bez brige
Leave a comment:
-
heheh...ja ne volim pretjerano izdefinirano tijelo...ono, mišići - da, široka ramena - yes, please...
ali da to sve u svemu liči na nešto
Leave a comment:
-
znači od jučer si na maintenance-u da ne pokvariš
Leave a comment:
-
Meni je TripleZ taman
Leave a comment:
-
Originally posted by gavranka View PostEvo, ovo je ono što sam tražila..ovo je taman..
[ATTACH=CONFIG]15049[/ATTACH]
Leave a comment:
-
Originally posted by T.A.T.A. View Poste hebat ga sad gavranka,slika od wtf-a je prevelik,zyzz da je malo veći a lazar je tama,a baš taj lazar od sve trojice je največi...pa ko tu koga sad
0197007.63.jpg
Leave a comment:
-
malo se samo salim..znas kakvi su slavonci
Leave a comment:
Leave a comment: