Announcement

Collapse
No announcement yet.

Psorijaza i bodybulding - ANAVAR

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Psorijaza i bodybulding - ANAVAR

    Pozdrav svima. Imam 28 godina i nekoliko mjeseci pokušavao sam nabiti par kila mase upotrebom kreatina, dekstroze i whey proetina. Nažalost imam psorijazu od 3 godine.

    Za sve one koji neznaju Psorijaza je kronična bolest kože, čije su osnovne manifestacije pojava crvenila na koži (eritem) i ljuštenje kože (deskvamacija). Ovisno o slučaju bolest može zahvatiti samo pojedine dijelove kože i tako ostati tijekom cijelog života, ali se može proširiti i na cijelo tijelo. Bolest najčešće zahvaća kožu lakta, koljena i vlasišta, iako su često može uočiti i na trupu pacijenata.

    Psorijaza se najčešće javlja kod odraslih osoba od 20 do 40 godina starosti, a rijetki su slučajevi pojavljivanja kod djece i starijih ljudi. U mom slućaju psorijaza se razvila u psorijatični artritis, koji nakon kože napada zglobove i kosti, no lijeka ima.

    Razgovarajući sa nekoliko lijećnika i poznavajući prirodu steroida, u mom slućaju "kortiko" steroida koji se primjenjuju vanjskim putem u obliku krema i masti, zanima me da li bi me ANAVAR kao anabolički steriod mogao vratiti ponovno na treninge?

  • #2
    Re: Psorijaza i bodybulding - ANAVAR

    Ova ti je krema dobra protiv psorijaze

    http://www.bezrecepta.hr/krema-bioeliksir-euten.html

    Comment

    Working...
    X