Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cesta ali ipak malo drugacija ozljeda.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cesta ali ipak malo drugacija ozljeda.

    Pozz ekipa nisam vas gnjavio vec par god,cito sam forum ali ne pod ovim profilom nego nelogiran.No sada je doslo ponovo vrijeme da trebam misljenja.

    U pitanju je rame,ali citam sve clanke i svi se zale na neku jacu bol,nemogucnost rada svakodnevne aktivnosti itd,mene ne boli nego imam osjecaj kao da se kosti tamo glođu/tare jedna o drugu i tako je i cut mada ne nesto ogromno glasno.

    Znam,i vec sam bio kod doktora,napravio sliku,pred god dana i samo je reko da pauziram i radim vjezbe koje nadem na netu jer da ionako znam vise od njega o toj temi jer se time bavim :OO?? Pa sam s trakom i nekim ostalim vjezbama to poboljso jedno vrijeme no cim sam preso na neke teze utege,80% max odmah se pojavilo nazad i sad jos gore.

    Ima li ko kakvih znanja o tom ramenu koje ne boli nego iritira tim osjecajem "glodanjem kosti" kao da nisu dovoljno podmazane sto je tesko slucaj jer sam pio dugo govedu zelatinu + onaj glukozamin. Nadam se da ce se neko nac jer mi je ovo zadnji vlak za nastavak vjezbanja jer mi kosti idu u k daljnim vjezbanjem,a pauziranjem opet sve na 0 + ozljeda ako tako ostane.

    Sorry for long post.Here is potato

  • #2
    Vjerojatno su u pitanju rotatori, koji su i inače osjetljivi. Preporuka jesti hranu koja sadrži kalcij. Odi opet kod liječnika na pregled, ako možeš kod više njih.
    pobjednici traže načine a gubitnici razloge

    Comment


    • #3
      Vjerujem da su rotatori da,ok hvala, btw što uzimati za kalcij,msm mlijeku ne vjerujem to je marketinska fora,znaci preostaju mi sardine,narande,jecam itd..sto vi uzimate?
      Last edited by Boyka.; 28-01-16, 17:32.

      Comment


      • #4
        Voće, povrće, mahunarke, riba, orašari, zob, sjemenke...
        pobjednici traže načine a gubitnici razloge

        Comment


        • #5
          Odeš u apoteku i tražiš Kalcij tablete šumeće, i piješ svaki dan 1-2. Siguran sam da ćeš se u kratkom periodu dosta bolje osječati.

          Comment

          Working...
          X