Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bol gornji dio leđa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bol gornji dio leđa

    Do prekjučer sam imao bolove u gornjem dijelu leđa, i sve te kosti mi pucketaju da to nije normalno i na najobičniji pomak, i jučer me uhvatila bol između desne lopatice i kralježnice točno na jednom mjestu(kao da sam živac prikliještio) da sam jedva majcu oblačio i sa lijevom i desnom rukom. Danas otišao kod svog doktora dobio injekciju i tablete koje mi se neda pit i popustilo me malo, sad već mogu raditi manje više sve.
    Pa da vas pitam koji su moguči uzroci toga ? U teretani ne radim puno leđa u zadnje vrijeme - zgibove, hyperextensions i povlačim onu šipku prema dole iza leđa x2 tjedno otprilike
    Sumnjam na slijedeće:
    - koliko god se trudim za kompjuterom na kojem provodim dosta vremena nakon nekog vremena isklizim niz stolicu
    - sad je hladno vrijeme a ja putujem skuterom u teretanu, iako sam dobro obučen možda me propiri nekak, ne znam meni nije zima i onda odma(jer uvijek dođem u zadnji tren) imam dobro zagrijavanje uz borilačke vještine pa trening.


    Čitao sam malo po ovom podforumu i rečeno je da nije opasno to pucketanje ali mene zabrinjava pošto je tako učestalo, budem još vidio kad me ova bol prođe hoće li nastavit ona preko cijelih gornjih leđa.

    Lijep pozdrav i hvala
    ektomorfčina 175cm, 58 kg
Working...
X