Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vegetarijanci, vegani i BB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vegetarijanci, vegani i BB

Da li vegetarijanci postižu manje rezultate ili jednake kao i svejedi? Da li su veg. zakinuti pošto ne jedu meso?

A što je sa veganima? Koliko oni mogu nadomjestiti meso, sir, mlijeko, jaja itd?
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing

Re: Vegetarijanci vs svejedi - tko je u prednosti?

Ovo je odlicna tema za raspravu, ja glasam za mesozdere, upssss, svejede!

Comment

Naravno svejedi.
      Bilo tko da se imalo razumije u ljudski probavni sustav razumije da je veganska prehrana nepodobna za ljude te da su neki važni makro i mikro nutrijenti dostupni jedino kroz bogatu i raznoliku prehranu.

Comment

bez mesa je još uvijek izjednačeno, ali bez sira, jaja, i mesa, to je skoro nemoguća misija. Praktički ostaješ na wheyu, pa tek onda na soji i takvim rendom stvarima sa minornom iskoristivošću i slabom biološkom vrijednosti. niko se još nije povećo od povrća ;(

Comment

da kupus valja zeko bi imo 100 kila
          No pain,no gain!

Comment

meso može, ali samo junetina, teletina, prirodni izvor snage
            Nisam tražio za život koji mi je dan. Ali mi je dano. Ništa više. I time... Dajem sve od sebe

Comment

Whey je sirutka tj. mliječni proizvod.Vegani ne koriste produkte životinja tako da whey i slični otpadaju i ostaje jedino soja.

Comment

Ima više vrsta vegetarijanaca.
                Najlakši oblik ne jede samo crveno meso pa je to u biti mediteranska kuhinja koja je jedna od najboljih.Ni ja ne jedem više svinjetinu, možda jednom mjesečno.
                Najradikalniji oblik su vegani, oni ne jedu ni puretinu, piletinu, ribu, riblje ulje, meso, posni sir, jaja,čak ni whey a ni kazein.
                Što reći za vegane nego da si opasno narušavaju zdravlje i žalosno je što to rade i svojoj djeci koja zaostaju u razvoju za svojim vršnjacima.

Danas sam bio u trgovini i kupio rajčicu jer sam se uželio. Izgleda lijepo kao da je prošla lakiranje metalik lakom u nekoj tvornici automobila, a nema ni okusa ni mirisa, bljutava, kao da jedeš plastiku. Vegani žive od voća, povrća i orašastih plodova što je apsolutno nedovoljno za normalan život, posebno vegani kojima je dostupno samo gmo voće i povrće.

Treba izbaciti junk food i to je to.
                pobjednici traže načine a gubitnici razloge

Comment

Danas sam bio u trgovini i kupio rajčicu jer sam se uželio. Izgleda lijepo kao da je prošla lakiranje metalik lakom u nekoj tvornici automobila, a nema ni okusa ni mirisa, bljutava, kao da jedeš plastiku.
                  To ti je prijatelju isto kad ja dodjem u mesnicu i trazim kilu svjeze junetine
                  dok mi na-pamet prvo padaju misli: Kako mogu znati jeli meso nije puno injekcija,
                  neko bolesno govedo pa se gazda rijesio "za malo dam, samo da prodam"

Ma, vegetarijanci su mnogo slabiji od svejeda i tu je tocka. Neznam koji bi to vegetarijanac mogao raditi fizicki naporan posao 12h dnevno u nekoj gradjevini gurati tacke i premetati cigle; a da od slabosti pri tom ne smalaksa.

- Istina da ja meso jedem samo 2 puta tjedno i to samo piletinu, u vrlo rijetkim slucajevima govedinu, (kad imam viska novaca.)

Usput; jel netko probao ikada jesti konjetinu ?
                  Ima ona mesnica kad prijeđete mađarsku granicu u prvom selu.
                  Probao sam čajnu kobasicu, znam da nije zdrava, a mađaroni to vole još i
                  začiniti sa ljutom-paprikom, te sam se pregrijesio i kupio 3 para.
                  Odlicna stvar. Fino, delikatesa. I ne skupo.

Evo jedna slika za vegetarijance:
                  (Domace je "domace")

Nisam tražio za život koji mi je dan. Ali mi je dano. Ništa više. I time... Dajem sve od sebe

Comment

kako to izgleda kad se vegeterijanac bavi body buildingom?

sličice su zakon...auto_125.jpg
                    Last edited by kelly; 23-01-12, 00:32.
                    Inter pedes virginum gaudium est iuvenum.

Comment

Ovako to izgleda

Izvor http://www.veganbodybuilding.com

[attachment=1:3m37ewa1]vegan bb.jpg[/attachment:3m37ewa1]
                      [attachment=0:3m37ewa1]side1.jpg[/attachment:3m37ewa1]

http://therealnews.com

Comment

Na natjecanju vegana bodi buildera ovaj jadničak je osvojio prvo mjesto:

[attachment=0:2lh31jo6]t_contest_overall_m1[1].jpg[/attachment:2lh31jo6]

naš mladi bilder da ode tamo osvojio bi odmah titulu Vegan-Mister Olympia.

9ffm[1].jpg
                        Last edited by kelly; 13-02-14, 13:02.
                        pobjednici traže načine a gubitnici razloge

Comment

ovaj kellyev privitak mi se čini realnijim... no svejedno sam šokiran soja rulz... vegeterijanci koje ja poznajem svi su "kost i koža"

al ti ljudi muče svoj organizam svojom čudnom filozofijom...

nema ništa bolje nego nažderat se mesine... mislim da bi krepo bez mesa...

Comment

Stvar je vrlo jednostavna sa nutricionističke strane i fiziološke, čovjek je svejed.Meso je potrebno i što raznovrsnija prehrana to bolja.
                            Ako netko želi vege ili vegan prehranu iz moralnih razloga ja mu čestitam ali da je zdravo, nije.

Comment

Originally posted by SlySter
                              Ako netko želi vege ili vegan prehranu iz moralnih razloga ja mu čestitam
                              ja recimo ne čestitam takvima, za mene je to patologija uma... samo što se danas sve više i više čudnih stvari proglašava normalnim... uglavnom oko pojma normalnosti psihijatri žustoro rapsravljaju, pa je do sada to još nerješen problem...

Comment

Working...
                              X