Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cijene i Akcije! - Prehrana - piletina, posni, tunjevina itd
Cijene i Akcije! - Prehrana - piletina, posni, tunjevina itd
Evo mislim da nebi bilo loše imat ovakvu temu i redovno je održavat-update-at kako di saznate,vidite neku dobro akciju tipailetina,posni,tunjevina.....i u kojim dučanima i po kojoj cijeni
''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''!!!
Evo da malo osvjezim temu posto se nepise nista u njoj....danas sam bija u Plodine i naletija na odlicnu alciju Tjestenina talijanska 500g - oko 2,50kn na akciji i odma kupija 5kg i ako ima ko mogucnosti da kupuje u studentskoj menzi imate tunjevinu iz (Postira sa otoka Braca) konzerva-2.50kn - 115g KOMADI....eto toliko za sad
''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''!!!
ja isto kupio sad taj sir, u vukovarskoj u mercatoru je takodjer 10.50
ovaj sam put umjesto vindon ili purisa uzo ovu salamu: http://www.mercator.hr/trgovina/izdelek.asp
21kn naspram 33kn, sastav je jednak, okus jos neznam, al mislim da odsad ovo kupujem, daleko jeftinije
Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je. Igraj se sa sisama, dvije su!
Piletina,Brazilska file po cca 20 kn al ide na veliko,izađe oko 250 kn,dok file nema nigdje ispod 40 kn,posni sir,često u Vindijinim trgovinama na akciji,kao i pileče,pureče salame,kruh u Kauflandu vakumiran,pola kg 589 kn a svugdje je taj po 10,jabučni ocat kod mog suseda 10 kn 1 kg,i bučino ulje kod njega,neznam cjene,sto % domače,ako ste skeptični prema Brazilskoj piletini,to nema veze,svi restorani to kupuju.Neznam zaš al ja sam jedan od zaguljenih sto% Hrvat koi nebi u Merkatoru pojeo jabuku da mi ju zabadave daju..
VI MI RECITE GDJE NAJJEFTINIJE OSIM U VLAŠKOJ KUPITI ZAMJENSKI OBROK,NARAVNO FULL DIJETNI
Gdi si nasao brazilsku piletinu (pretpostavljam da je rjeco o SADI piletini) po 20kn/kg?
Ja sam najjeftinije nasao na akciji u metrou po 21 i nest sitno kn/kg kad uzmes 12kg karton.
Comment