Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Da da razumijem, ali nisam tip koji ganja kilaze too much, ali hvala ti... aa sto se bencha tice uvijek sam radio do kraja... mislim znam da prije lockouta samo ramena rade ali nisam uopce razmisljao o tome
nekontrolirano spustas uteg, ne sad da ga spustas svjetlosnom brzinom, ali nema one fine mehanike da spustas kao stroj i dizes kroz kontrakciju da osjetis svako vlakno, povecaj TUT u svakom slucaju i nemas potrebe benc spustati toliko dolje, zaboga, imas dugacke ruke, postedi ramena
e sad je vec bolje, no popravi formu izvođenja vježbi molim te, iskoristi još te hormone dok si mlad, pusti te kilaže, zivcira me vise kad netko kaže da kao natural moraš probijati granicu s kilažom...muscle mind na najjace i ici ce hipertrofija brže, nekad samo ubaci vece kilaže da dobijes na tvrdoci, ali opet isto tako gledaj da kad radis heavy radis striktno, tijelo ce ti biti zahvalno, govorim ti ovo jer ozljede bolje izbjeci u sirokom luku..znas i sam da neces vjezbati jos koju godinu nego jos pun k, good luck
Leave a comment: