Announcement

Collapse
No announcement yet.

Putovanje u Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Putovanje u Amsterdam

    Pozdrav ekipa!
    Evo, javljam se ovim putem da vas sve obavjestim da se ide u Amsterdam 2.10 i vraća se 8.10. Ostalo je još nešto slobodnih mjesta pa u slučaju da je netko zainteresiran. Cijena je 1500,00kn u kojoj je uračunat put, smještaj i doručak. Sama cijene "življenja" u Amsterdamu su pristojne u slučaju da hranu i ostale potrepštine nabavljate u većim trgovačkim centrima a ne malim "lokalnim". Putuje se autobusom koji ima ful opremu, tv, klimu i sve ostale kerefeke. Noći se u samom centru grada pored kojeg su jedni od najpoznatijih coffee shopova i ispred samog hostela imate za iznajmiti bicikl. Za sve ostale informacije moze pm ili ostavim link od eventa pa me mozete i preko fejsa kontaktirati.
    Rate su se placale u 3x i to 1.7, 1.8 i 1.9. U slucaju da je netko zaintesiran bilo bi potrebno platiti 2 rate odjednom tako da si moze osigurati mjesto i da ja imam neko osiguranje da je osoba ozbiljno zainteresirana. U slucaju dvojbe da je ovo neki ripoff slobodno prosljedim kontakte 50tak osoba koji su vec putovali s nama. Autobus ide iz Zagreba za Rijeku i onda za Amsterdam i na isti način nazad.

    link :
    https://www.facebook.com/events/1611...48750/?fref=ts

    za sve informacije slobodno kontaktirajte.
    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
    "Tyler Durden"
Working...
X