Originally posted by Mir7a
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rekordi forumaša-Benč, čučanj, mrtvo dizanje, rameni potisak
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Rekordi forumaša-Benč, čučanj, mrtvo dizanje, rameni potisak
nemaš šta raditi sa 531 sa benčom od 70x10...moja 2 centa
Leave a comment:
-
Originally posted by DehydronatorOriginally posted by Legija70 kg x 10, LOL, ovo je prvi put da sam pokusao da dizem malo vecu tezinu, ne idem u teretanu vec godinu dana, ali krenuce se opet u septembru...
Prema Jim Wendlerovoj formuli 75 x 10 x 0,0333 + 75 = 93 kg max da bi mogao dici...pa cu i to pokusati jednom
Inace hocu da pocnem sa 531 programom od Jim Wendlera...Pa se polako pripremamAko je neko isprobao ovo nnek malo komentarise, da li su zadovoljni rezultatima itd ...
Inace ovo je prvi put da sam stavio vecu tezinu od 60kg...uvjek imam taj strah da ce mi teg pasti na glavu, i to me jednostavno koci, eto kad sam podigao 70kg 10 puta nisam mogao vjerovati da sam toliko jak hahaaha
Leave a comment:
-
Originally posted by Legija70 kg x 10, LOL, ovo je prvi put da sam pokusao da dizem malo vecu tezinu, ne idem u teretanu vec godinu dana, ali krenuce se opet u septembru...
Prema Jim Wendlerovoj formuli 75 x 10 x 0,0333 + 75 = 93 kg max da bi mogao dici...pa cu i to pokusati jednom
Leave a comment:
-
70 kg x 10, LOL, ovo je prvi put da sam pokusao da dizem malo vecu tezinu, ne idem u teretanu vec godinu dana, ali krenuce se opet u septembru...
Leave a comment:
Leave a comment: