Announcement
Collapse
No announcement yet.
Scitec ''BIG BANG''
Collapse
X
-
Re: Scitec ''BIG BANG''
http://www.building-body.com/shop/pr...g_bang_-_825g/
trebalo bi mi malo infa znalaca o ovom proizvodu, hvala
-
Originally posted by kelly View PostSamo pogledaš sastav i sve ti je jasno, to vrijedi za svaki proizvod.
Ali volio bih tvoje misljenje sto ti recimo mislis o ovom proizvodu po sastavu kojeg vidis..ipak nisam dovoljno iskusan da ocjenjujem to sto citam a vjerujem da vas ima ovdje nekoliko koji to mozete sa stilom odraditi
Comment
-
Review: Odvratnog okusa, onako bolničkog... katastrofalan okus ostaje , žvake obvezne poslije konzumacije
Konzumiran 45 minuta prije treninga, snaga ostala jednaka (prsa + triceps) s njim ili bez kilaža jednaka, jedina razlika što ni najmanje nisam bio umoran tijekom treninga a ni poslije...znaci tutta forza cijeli trening, svjež i odmoran.
Comment
-
Originally posted by WTF View PostReview: Odvratnog okusa, onako bolničkog... katastrofalan okus ostaje , žvake obvezne poslije konzumacije
Konzumiran 45 minuta prije treninga, snaga ostala jednaka (prsa + triceps) s njim ili bez kilaža jednaka, jedina razlika što ni najmanje nisam bio umoran tijekom treninga a ni poslije...znaci tutta forza cijeli trening, svjež i odmoran.
Comment
-
-
Originally posted by WTF View PostMožda
Bit cu pametniji nakon jos par korištenja ...
Ali znam kako se osječam poslije ovakvog treninga, obično budem slomljen, danas sam jednakim intenzitetom radio a bio sam za ''još'' ...Samo pići dalje onda s tim
Comment
-
Originally posted by WTF View PostAli znam kako se osječam poslije ovakvog treninga, obično budem slomljen, danas sam jednakim intenzitetom radio a bio sam za ''još'' ...
Inače, sve je to u glavi. Od frenda baka svako jutro krka neke pilseve protiv artritisa ili čega već da bi mogla hodati. I tak' jedan dan se hvali kak' su super ti ljekovi, kao kak' bez njih ne bi mogla hodati, bla-bla. Međutim, kak' je baka ćorava, skužili su da je taj dan zapravo pojela gumb.
SpockFascinating.jpg
Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.
Comment
-
Originally posted by PatrickStar View PostProbaj taj višak energije usmjeriti u jačanje intenziteta.
Inače, sve je to u glavi. Od frenda baka svako jutro krka neke pilseve protiv artritisa ili čega već da bi mogla hodati. I tak' jedan dan se hvali kak' su super ti ljekovi, kao kak' bez njih ne bi mogla hodati, bla-bla. Međutim, kak' je baka ćorava, skužili su da je taj dan zapravo pojela gumb.
[ATTACH=CONFIG]12264[/ATTACH]
Javim se veceras kad noge odradim, poslusati cu tvoj savjet
Comment
Comment