Announcement

Collapse
No announcement yet.

Varaju li nas proizvođači suplemenata?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Varaju li nas proizvođači suplemenata?

    Mene najviše zanima MyProtein, dali je stvarno kvalitetan jer ako je onda je on definitivno najbolji od svih na tržištu što se tiče omjera cijena/kvaliteta! Da imam više love odnio bi na testiranje. A nebi bila loša stvar ni da probamo zajedno skupiti lovu za to pa odnjeti na testiranje. Npr. mi koji kupujemo MyProtein skupimo za to testiranje, ovi koji kupuju ON za to, za Olimp itd. pa saznamo koji whey je najbolja opcija...
    Last edited by Ant0ni0; 17-05-13, 21:03.

    Comment


    • #17
      Re: Varaju li nas proizvođači suplemenata?

      Ma postoje razne vrste prevara u prehrambenoj industriji.Bas sam jedan put citao negdje na internetu i sokirao se na koje sve nacine dolaze do zarade.Evo sad bi se osvrnuo na post od MILE koji pita dali treba vjerovati onim proizvođaćima na čijim kutijama pise 100% garantiramo.Jedna tvrtka iz makedonije koja proizvodi marmeladu je u službenim spisima uz ime marmelade- npr. izmišljam sad -VOĆKO dodala i ime DOMAĆA.Tako ti kad kupujes tu marmeladu u ducanu na njoj ti pise velikim slovima VOĆKO i ispod toga DOMAĆA a na pozadini slovima od 0.0001 mm pise made in makedonija.Neki su tako za sokove pisali 100% prirodni itd.Ako nije istina to sto kaze oni to nebi smjeli po zakonu stavljat na kutiju ali eto oni su nasli rupu u zakonu i ne moze im niko nista.
      Bodybuilding is an art, your body is the canvas, weights are your brush and nutrition is your paint. We all have the ability to turn a self portrait into a masterpiece.

      Comment

      Working...
      X