Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suplementacija creatina i potencijalne nuspojave - dipl. rad
Re: Suplementacija creatina i potencijalne nuspojave - dipl. rad
Originally posted by Ismarcich
pa dobro joj ttebe onako me zanima jer su mi svi govorili da sam dizao a nisam tak mi prirodno a sad sam poceo ma me zanima i kreatin uzimam koliko to treba uzimati dnevno visok sam oko 1,68 1,70 imam oko 60,65 kg tak nesto nezz tacno
pa fino ti covjek reko...ja vec u prvih nekoliko dana primjetim razliku u obimima, svaki put u prvih 7 dana dobijem naglo 2-3kila ... povuce vodu pa tako malo i nabubrim..
A sto se tice snage, tek nakon 20-25 dana osjetim tu razliku.
A ti posto nisi uzimao do sad trebao bi da dobro osjetis taj kick...
pa dobro joj ttebe onako me zanima jer su mi svi govorili da sam dizao a nisam tak mi prirodno a sad sam poceo ma me zanima i kreatin uzimam koliko to treba uzimati dnevno visok sam oko 1,68 1,70 imam oko 60,65 kg tak nesto nezz tacno
ozb.te pitam imam bogami prirodno lijepo tijelo takvo mi kod oca isto nista nije dizao a i kod mene od rodjena velika prsa bogami pa te pitam sad sam poceo da dizem i uzimam kreatin i za koliko bi se rezultati mogli ocekivati
Kako kod koga. Kod nekoga su rezultati vidljivi za par sati a kod nekoga nikad.
ozb.te pitam imam bogami prirodno lijepo tijelo takvo mi kod oca isto nista nije dizao a i kod mene od rodjena velika prsa bogami pa te pitam sad sam poceo da dizem i uzimam kreatin i za koliko bi se rezultati mogli ocekivati
pa zanima me kad bi se mogli ocekivati bilo kakvi rezultati posto ja imam prirodno lijepo tijelo velika prsa i poceo sam da bildam prije 1,2 mjeseca pa sad sam poceo da uzimam kreatin i kad bi on pokazao rezultate
pa zanima me kad bi se mogli ocekivati bilo kakvi rezultati posto ja imam prirodno lijepo tijelo velika prsa i poceo sam da bildam prije 1,2 mjeseca pa sad sam poceo da uzimam kreatin i kad bi on pokazao rezultate
kralju o napredku utjece puno cimbenika ne samo kreatin,tu je i vjezbanje i prehrana i odmor i jos milijun stvari...ovo pitanje nije bas najbolje jer nisi se ni izjasnio sto i kako treniras,ovo ono...usput otvori temu sa pitanjima ako te nesto zanima...
Originally posted by Todd_the_Wraith
Originally posted by Dalibor
Ima on svoju životnu diplomu dobivenu na vlastitom iskustvu i praksi.
Čuj, moje će se slike uskoro pojaviti na forumu,
nedajbog da ćeš morati brisati sve postove i šale na moj račun !
Nitko se ne šali na tvoj račun nego u ovom slućaju ti provociraš!!!!!!!
A to za slike, živi bili pa vidili ali ništa neće umanjiti tvoje bisere koje si ovdje znao izvaliti.
Leave a comment: