Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attack - Scitec nutrition - da li je dobar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KaiGreene84
    replied
    Re: Attack - Scitec nutrition - da li je dobar?

tnx dečki, hahaha, mislim da ne bih još koju god to koristio, al ajd znaj. mmmm

Leave a comment:

• Razbijač
    replied

Originally posted by KaiGreene84 View Post
    Hoće biti kakav dobar odg ? ja bi htio rasti ljudi.
    care uzmi 500 mg galenike i da vidiš kak se raste.....jebo te kreatin

Leave a comment:

• Armani
    replied

nije bitno nece ti dati nikakvu snagu..kreatin se nakuplja u misicima i tek nakon 3-4 tjedna konst. uzimanja 5 grama ces osjetit prve rezultate

Leave a comment:

• KaiGreene84
    replied

Hoće biti kakav dobar odg ? ja bi htio rasti ljudi.

Leave a comment:

• KaiGreene84
    replied

pošto sam počeo piti kreatin, i pijem ga nakon treninga. Da li bi ovaj proizvod mogao koristiti prije za energiju, te da li bi imalo kakve veze što bih dobivao 5 prije i 5 grama kreatina poslje treninga.

Leave a comment:

• ajacoub
    replied

slazem se s konstatacijom. Taj Big Bang je i mene svojevremeno privlacio ali ocito je slucaj kao i kod velike vecine raznih cuda, navlacenje kupaca.

Leave a comment:

• WTF
    replied

Tako sam i ja bacio na scitecov big bang, eno ga stoji i prasinu skuplja, ma sve je to manje vise bacanje para...dobar trening i dobra klopa +whey/dex/vitamini-minerali/omega i vozi....

Leave a comment:

• marink
    replied

i ja neki dan uzeo samo pare u vjerat bacio...nis nisam osjetio i bilo mi lose u trbuhu tokom treninga

Leave a comment:

• cro-cop
    replied

nekad sam uzimao attack ali nisam primjetio nikakvu razliku i nakon par treninga prestao uzimat, bolje da sam litar viskija uzeo za te pare haha

Leave a comment:

• ajacoub
    replied

vec postarija tema, al ajde. Ja sam poceo prije par tjedana s Attackom. Nije los, ali nije ni ono do nebesa sto pise. Ima malo placebo u tome u startu, no ipak dadne malo energije i neki ok pump. No nista svemirsko. U svakom slucaju ok proizvod koji je i ok cijene. Svidja mi se najvise sto dadne energije za trening u slucaju da se nije nesto konkretno pojelo prije treninga, dakle tu je stvarno ok. Okus je odvratan ali prolazi. Solidna cetvorka

Leave a comment:

• d92
    replied

pozdrav ekipa

ovako.. dao mi je frend attack jer on to vise ne pije ali je problem sto je to kod njega stajalo otvoreno nekih 9 mjeseci. Kada sam otvorio bio je ukamenjen ali sam to malo istresao i dobro je. Danas sam ga pio prvi put i dobro se rastopio i nisam imao nikakve smetnje ali isto tako nisam osjetio nikakav ucinak toga, bolji pump, vise snage itd. da li je moguce da je stajanjem povukao vlagu i time izgubio svojstva kao sto gubi sam kreatin?

Leave a comment:

• arturdebogovic
    replied

Ja sam probao jednu mjericu i odma mi ga je bilo dosta,ništa posebno osim okusa koji je odvratan

Leave a comment:

• nikos91
    replied

Originally posted by robertost
    Tu priču sa bubrezima i sa bilo kojim oblikom kreatina smo prošli milijun puta ,pa onda bi svi koji idu u gym imali problema sa bubrezima ...Ti si zaključija na nekakvom titranju da ti je bubreg i da to ima veze sa attackom ,neznam kojom poveznicom ,jesi bija u doktora ili ti to tako pukneš pa ostaneš živ?
    Nisu nebuloze mozda je slucajno sta je s attackom doslom i njegovim prestankom otislo ,ali cisto sumnjam.Nisu svi ljudi isti ,na neke djeluje ovako na druge onako.Meni se nije svidalo kako je djelovalo jer nije sve stimalo. Nisam isa kod doktorice jer bi mora ic vadit krv.S obzirom da sam bia prehladen bili bi povecani leukociti i sumnjam da bi mi provjeravala na kreatinin osim ako bi joj reka ili ako se odmah provjerava na to.

Leave a comment:

• VelikiBlek
    replied

pazi na ulje...pogotovo to iz konzerve...kinesko smeće...kani malo maslinovog ulja i poderi je ko ništa

Leave a comment:

• robertost
    replied

Originally posted by VelikiBlek
    Originally posted by robertost
    Ovaj x- pand je preskup pa makar da djeluje ko zna koliko bolje od attacka opet je preskup....Ja sam attack platija 170 kn ,720 grama,a ovo u tabletama osobno nebi pija čim vidim da su tablete zgadi mi se pit .....Usput jedno pitanje jel dobro za jest one panirane riblje štapiće nakon treninga ,jede li to tko od vas?
    To sam i ja isto pitao na forumu...i Iggy je rekao da je u njima vrlo mali udio ribe...tako da ne znam koliko se isplati
    ja ih u menzi cesto uzmem, ali počet ću to mjenjat
    A opet bolje to nego šta sam prije jeo sendvič sa sirom i salamom nakon treninga pa makar ne bilo dobro ,danas sam pojeo jednu tunu i nisam dobro ulje ocjedija čitav mi je dan muka.......

Leave a comment:

Working...
X