Originally posted by Adatar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ebay kupnja suplimenata
Collapse
X
-
Re: ebay kupnja suplimenata
-
ja sam narucio s prijateljima s jedne stranice drugi tjedan nije stiglo,mislili smo na tri podijelit postarinu,tako se vec isplati ali nista jos
Leave a comment:
-
Re: kupovanje suplementa preko web-a
Ja sam nesto gledao sigurno jeste ali te za postarni oderu npr. gold whey on je 60 dolara sto je negdje 90 KM ili 360 kn otprilike. Ali postarina ti je skoro kao pola cijene proizvoda. Meni je to neisplativo.
Leave a comment:
-
kupovanje suplementa preko web-a
jeli itko ikad kupio nešto od suplementa preko e-baya i jeli to uopče sigurno? kakva su vaša iskustva?
Leave a comment:
-
Originally posted by teretana555ja ću čini se isto morat kupit na tom njemačkom ebayu,vidim da ekipa na teretana.net kupuje neke prepovoljne proteine,7kg sa carinom za kojih 50-60 eura...samo ne kužim kak to ide..evo link od proteina. http://cgi.ebay.de/Protein-90-2-5kg-Eiw ... 1c108af383
Verzehrempfehlungen:
4 volle Eßlöffel (ca. 20 Gramm) mit 250 ml oder mehr Milch, Wasser oder Saft verzehren. (Tagesdosis 280 g)
Nährwerte
pro 100 g
pro 20 g
Brennwert
1520 kJ / 360 kcal
306 kJ / 72 kcal
Protein
85,5 g
17,1 g
Protein (Trockensubstanz)
88,5 g
17,7 g
Kohlenhydrate
2,5 g
0,50 g
Fett
1,0 g
0,20 g
Diese Angaben beziehen sich lediglich auf das vorliegende pulvrige Erzeugnis. Nährwerte von Flüssigkeiten, in denen das Pulver gelöst wird, sind darin noch nicht enthalten.
Nährwerte
pro 100 g Protein
L-Isoleucin
3821 mg
L-Leucin
7119 mg
L-Valin
4207 mg
L-Methionin
1675 mg
L-Phenylalanin
5558 mg
L-Threonin
3128 mg
L-Tryptophan
902 mg
Lysin
4069 mg
L-Arginin
5571 mg
L-Cystin
1787 mg
L-Histidin
2229 mg
L-Tyrosin
3744 mg
L-Alanin
3315 mg
L-Asparaginsäure
7698 mg
L-Glutaminsäure
27745 mg
L-Glycin
3588 mg
L-Prolin
8419 mg
L-Serin
5475 mg
Die Analysedaten unterliegen der Schwankungsbreite bei Erzeugnissen mit Naturprodukten.
Zutaten: Proteinmischung (Isoliertes Sojaprotein, Weizenprotein, Erbsenprotein, Wheyprotein, Milchprotein, Eialbumin), Kakaopulver (nur Schoko), Aroma, Süßungsmittel Natriumsaccharin und Aspartam*. In der Geschmacksrichtung Erdbeere: Farbstoff E124 (*Enthält eine Phenylalaninquelle)
Außerhalb der Reichweite von kleinen Kindern aufbewahren. Die angegebene, empfohlene tägliche Verzehrmenge darf nicht überschritten werden. Nahrungsergänzungen sollen nicht als Ersatz einer abwechslungsreichen und ausgewogenen Ernährung verwendet werden.
Leave a comment:
-
Kyzo je u pravu.
Neće nas cariniti za vrijednost robe do 1000 kuna ali samo ako fizički sa tom robom dođemo i prijeđemo granicu. Naručivanjem preko pošte će nas cariniti. To je logično jer bi onda mogao svaki dan naručivati drugu pošiljku do 1000 kn. vrijednosti prolazit bez carine i PDV-a
Leave a comment:
-
ja ću čini se isto morat kupit na tom njemačkom ebayu,vidim da ekipa na teretana.net kupuje neke prepovoljne proteine,7kg sa carinom za kojih 50-60 eura...samo ne kužim kak to ide..evo link od proteina. http://cgi.ebay.de/Protein-90-2-5kg-Eiw ... 1c108af383
Leave a comment:
-
To ti je to kaj Vlade kaze, jednostavno kak im se digne.. Proslo je i meni puno stvari bez carine, al to ovisi iskljucivo o njima.. nema nekih pravila.. Ovo se slazem da je vani puno jeftinije, i dok mogu ustedit i 50kn narudbom izvana to cu napravit, al nekad jednostavno nemas srece pa te carine i ta stvar te ispadne skuplje nego da si je tu kod nas kupio..
Leave a comment:
-
Brate mili ja ti kažem kak je meni došlo i kaj sam platio.Vjerovatno je da je kak se njima digne qurac.
Leave a comment:
-
Onda mi moraš objansit kako svi naručuje maice, preparate i sl. i ne plaćaju poštarine. Evo frend mi neki dan naručio neke Adidas predator kopačke u vrijednosti 105 Eura plus poštarina i nije platio ništa, sve čist i uredno. Za dva tjedna je doslo u Hrvatsku. To je bilo preko Ebay-a Njemačkog. Isto tako frendovi si naručuju maice od Arsenal, Liverpoola itd. iz Engleske i isto tako ne plate poreze i dr.. Ja stvarno ne znam gdje je problem... izgleda da tebe mrze na carini.
Meni sad upravo dolaze kroz naredna 3-4 tjedna 2 paketa od bratica iz Njemačke (on osobno šalje), teška svaki po cca 5kg i svaki u vrijednosti oko 1500 kn, i baš, me zanima da li će proći. Biti ćete obavješteni na vrijeme...
Frend naručio preko mene sa Američkog Ebay-a, neki ruter ili šta već u iznosi od 70 dolara i došlo bez problema. Samo je putovalo 3 tjedna, ipak je to Amerika.
Sve u svemu Vi svi kupujte u Hrvatskoj po duplo većoj, a ja ću iz Njemačke po duploj nižoj cijeni!!!
Leave a comment:
-
Majstore (kyzo), malo prouči zakon!
Ne znam koje je to godine bilo do 150kn, ali odkad je Republika Hrvatska sigurno nije.
Bilo je do 300kn do ove godine, a od 1.1.2010. (koji dan plus-minus) je 1000kn i nema poštarine do tog iznosa. Čak se možeš izvuć tako da na paket napišeš poklon ili gift jer to se ne carini i to je kao rupa u zakonu, a onda mogu i veći iznosi. Sve se treba dogovorit sa firmom od koje kupujes.
----------------------------------------------------------------
Aj ohladi malo
1000kn se 100000% odnosi na PUTNIČKI promet, narucujem i ja oko 5g, 300kn se također odnosilo na PUTNIČKI promet samo sto je to bilo po starom zakonu..(ako ti vozis preko grane)
Ne siri dezinformacije sa giftovima jer to ne prolazi (osim ako nisi je...no sretan), ako je nesto beznacajne velicine i vrijednosti proci ce bez carine isto kao i da nije napisan gift, nisu ni oni idioti. Na neku robu carine nema..(Previse sam susreta imao sa Jadrankom Posavec na carini da ostanem hladan na ovo)..
Ono sto sam krivo napisao je da nije do 150kn za POŠTANSKI promet vec do 160kn, u starom zakonu nije bilo definirana granica za POŠTANSKI promet..
Da ne citas zakon evo ti link http://www.net.hr/novac/hrvatska/page/2 ... tml?pos=n1 pa procitaj (ista stvar pise u zakonu)
Napominjem da nikad nisam narucivao suplemente, ali puno toga jesam, od 5kn vrijednosti do 10000kn.. i bilo je svakakvih situacija, ali znam sta kaze zakon (pogotovo novi koji je na snazi od 1.1.2010)
Razmisli drugi put jesi siguran u to sto pises
Leave a comment:
-
neznam sta vi placate ali meni evo upravo danas stigle neke stvari .platim karticom i to je sve sto platim u to je uracunata i postarina .nenarucujem velike iznose do 50 eura
Leave a comment:
-
Pa evo ja ću vam reči iz osobnog iskustva da sam naručio iz dežele supse u protuvrijednosti 90 eura sa poštarinom.Na tu cifru su mi gospoda naplatila nekih 250 kn poreza i carine.Da stvar bude bolja prije naruđbe sam zvao na carinu i pitao dal se plača carina na suplemente u portuvrijednosti do 1000 kn i frajer mi je rekao da se NE PLAČA.
A pa sad nek mi netko tvrdi kaj god hoče al ja znam kaj sam platio.Jedina je alternativa otiči atom u deželu i kupit stvar na licu mjesta i pri povratku molit nekog od bogova da je ovaj na granici dobre volje
Leave a comment:
-
kazes da je dopusteno narucit postom do 1000 kn?
tvrdis da bi nekom proslo bez carine da naruci wheya u vrijednosti cca 800 kn?!
prije promjene zakona je bilo 0 kn na postanski promet, ali su se tolerirali paketi do vrijednosti cca 50€, upravo zbog ovih gluposti tipa "gift", dok je pocetkom nove godine tih 0 kn podignuto na 150kn, i po novom ce svaki paket koji prodje bez carine a veci je od 150 kn bit jackpot, tako bar kazu...
Leave a comment:
-
S tim da do 150kn vrijednosti nema carine za poštanski promet, a za putnicki (ako ti vozis sa autom prek grane) je do 1000kn..
__________________________________________________ ____________________
TU GORE NEŠTO NE ŠTIMA !!!
__________________________________________________ ____________________
Majstore (kyzo), malo prouči zakon!
Ne znam koje je to godine bilo do 150kn, ali odkad je Republika Hrvatska sigurno nije.
Bilo je do 300kn do ove godine, a od 1.1.2010. (koji dan plus-minus) je 1000kn i nema poštarine do tog iznosa. Čak se možeš izvuć tako da na paket napišeš poklon ili gift jer to se ne carini i to je kao rupa u zakonu, a onda mogu i veći iznosi. Sve se treba dogovorit sa firmom od koje kupujes.
P.S.
Neznalci, daj nemojte krivo informirat i plašit ostale ljude, ako niste dovoljno upućeni u srž problema nemojte ni pisat. Nemojte samo googlat i pročitat na drugim forumima kako se netko zeznuo i onda ovdje prepričat svoju verziju. Naručujem tako već skoro 5 godina, i nikad problemi. Samo treba proučit zakon i sve 5.
Leave a comment:
Leave a comment: