Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nova dostignuća: Voštani kukuruz

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nova dostignuća: Voštani kukuruz

    Najnoviji ugljikohidratni proizvod koji se pojavio na tržištu. Voštani kukuruz dolazi iz kukuruznog škroba i vrlo se brzo apsorbira: većina ugljikohidrata prolazi kroz intestinalni trakt gdje se razlaže prilikom probave; voštani kukuruz prolazi kroz želučane obloge bez potrebe želučanog pražnjenja što zahtijevaju ostali ugljikohidrati.

    Isto tako omogućuje bržu apsorpciju ostalim suplementima, poput kreatina. Neke dobro poznate formule se drže ovakve mješavine dok ostale ne; ostale sadrže čisti voštani kukuruz.

    Moj je zaključak da je ovaj oblik ugljikohidrata sjajan dio volumizirajućeg učinka koji se može uzeti u bilo koje doba dana ili čak prije treninga. Premda se uvriježila neka opća percepcija kako voštani kukuruz ne uzrokuje inzulinsku navalu, moja istraživanja za ovaj članak govore upravo suprotno.

    Kao izvor ugljikohidrata poslije treninga, ovaj proizvod postaje sjajan izbor. Međutim, nemojte žuriti i budite pažljivi prilikom kupovine budući da je tržište preplavljeno njime. Postoje formule za oporavak, imate voštani kukuruz kombiniran s ostalim jednostavnim ugljikohidratima koji bi potencijalno trebali povećati inzulinsku reakciju, zatim su tu već gotovi pripravci zajedno s proteinima; neki su bolje pripravljeni, neki malo slabije. Zato polako. Nemojte da vas novci žuljaju u džepu.

    Osobno bih radije pripravio svoj napitak poslije treninga nego kupio takvo jedno piće. Zato bih izabrao onaj voštani kukuruz koji se dobro miješa i koji se može miješati s mojim proteinima. Nemojte zaboraviti kako je kritično vrijeme za proteine neposredno nakon treninga. To je „zlatna prilika“ i nemojte je olako odbaciti. Ubacite u taj napitak sve što mislite da vam je potrebno i iskoristite njegov učinak.

    bodybuilding.com
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing
Working...
X