Announcement
Collapse
No announcement yet.
Megara training log
Collapse
X
-
Do Whatever the Fuck You Wanna Do
progressive overload, squat, deadlift, bench press.
kalorije, makronutrijenti, mikronutrijenti.
Youtube:
Primjer treninga snage/hipertrofije
Primjer kraceg treninga hipertrofije/snage
Sve o prehrani
Sve o treningu
-
Re: Megara training log
Originally posted by TripleZ View Postda si dosla u SA mozda bi se i motivisala za neke fine brojke, al' nisi, picoo
@SG ma naravnoooo, aint nuthin but a peanut!!! sad cu i ja tako samo da me ne izbace iz gyma, malo mi fali``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
"I don't have dreams, I have goals.'' - Harvey Specter
Comment
-
Pa slusalice u usi...misli neke bolesne na rubu placa i ides dizat...sve u tisini..eventualno uzmes udah tako da se cijela teretana okrene hahaDo Whatever the Fuck You Wanna Do
Youtube:
Sve o prehrani
Sve o treningu
Comment
-
Ja mislim da ti je problem u prehrani. Ja da sam na tvom mjestu definitivno bi pojacao UH u obroku prije i nakon treninga i popio kavu prije treninga.
Ali opet mi nisi odgovorila na pitanje a koje glasi: deficit, suficit, odrzavanje?
peanut butter YOLO
Comment
-
ne znam mili...ne pratim..bila sam na ketu osam dana, danas prekinula jer mi je rodjus pa jedem tiramisuostalo, jedem voce, povrce, i sladoled (meso i jaja ne mogu ocima vidjeti)..al ''zadovoljna'' sam izgledom..mozda jos puknem malo keto..ili cikliranje.. taman oko treninga pojacam karbse
``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
-
sretan rodjus...pojedi koji tiramisu i za mene =)Do Whatever the Fuck You Wanna Do
Youtube:
Sve o prehrani
Sve o treningu
Comment
-
To ti je od ketogene garant... Nekazem da se ne moze napredovat no takvom nacinu prehrane ali ako zelis napredak trebao bi nesto veci kcal unos nego kod ajmo rec "klasicne" prehrane... Napravi eksperiment 2 tjedna pojacaj faking carbse i racunaj makrose s time da se potrudis da budes u mooozda laganom suficitu pa vidi kako ce to utjecat na trening. Posto si zadovoljna sa izgledom onda nemas sta izgubit
I da, sretan ti rođendannnn :*
peanut butter YOLO
Comment
-
Re: CHAT
hvala decaci ^.^``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
-
CYCLE 3, WEEK 1, BP DAY, 5+:
23 x 5
26 x 5
30 x 5+ ... => 15-16 hellyeah (kao prosli put na 1+ seriji)
acc:
nista od upper bodya, pao #bootybooster
hip thrust x4
sajla x3
goblet squat x3
nista posebno, malo volumena, samo 3 vjezbe ali nisam mogla, bilo mi lose nesto, nemam vazduha (sparno vrijeme i nekako 'tesko', nije samo meni, svi se zale) majica mi je bila mok-mokra, ko nikad
in other news, izbacujem upper body iz treninga tacnije triceps, skullc., incline bench isl (ruke su mi ogromne, ko da sav bench bacam tricepsom jbt -.- a neka neka tako mi i treba koliko sam nekad sanjala veliki triceps) a akcenat stavljam na lower body tj na svoj nepostojeci gluteus. #everydayislowerbodyday #yolo #swag
znam da nije pametan potez u smislu napretka na 5/3/1 i da sajla za glutic nema apsolutno nikakav carryover na bench hihiali moram se malo 'nabildat'
``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
-
Bogami meni bench ima najveci carryover na glut hahaha...svaki put nakon bp dana imam upalu guzeDo Whatever the Fuck You Wanna Do
Youtube:
Sve o prehrani
Sve o treningu
Comment
-
CYCLE 3, WEEK 2, SQ DAY, 3+:
55 x 3
63 x 3
70 x 3+ ... => 3 jednostavno ne smijem cucnuti, kraj price.
pressica 40 4x15-20
leg curl 3x10-12
sumo st. goblet sq triset db x3
RDL DB x3
fino sve, ubi me gluteus i noge nemerem stajat``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
-
Originally posted by Megara View PostCYCLE 3, WEEK 2, SQ DAY, 3+:
55 x 3
63 x 3
70 x 3+ ... => 3 jednostavno ne smijem cucnuti, kraj price.
pressica 40 4x15-20
leg curl 3x10-12
sumo st. goblet sq triset db x3
RDL DB x3
fino sve, ubi me gluteus i noge nemerem stajat
peanut butter YOLO
Comment
-
pa nisam sta cu, nemam nikakav cilj...
meni je odrzavanje izgleda na 100p/200c/60m sto je ~1800kcal. bedak.tako da se trudim drzati na tom nivou.
ma lazem ne trudim se, jedem sladoled i voce i ne pazim uopste``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
-
Originally posted by Megara View PostIn other news, izbacujem upper body iz treninga tacnije triceps, skullc., incline bench isl (ruke su mi ogromne, ko da sav bench bacam tricepsom jbt -.- a neka neka tako mi i treba koliko sam nekad sanjala veliki triceps) a akcenat stavljam na lower body tj na svoj nepostojeci gluteus. #everydayislowerbodyday #yolo #swag
znam da nije pametan potez u smislu napretka na 5/3/1 i da sajla za glutic nema apsolutno nikakav carryover na bench hihiali moram se malo 'nabildat'
Zaključila sam istu stvar..dosta je tricepsa i bicepsa, idemo se pozabaviti, kako si rekla, nepostojećim gluteusomi malo više vježbi za abse..abse uopće nisam direktno radila nego kroz plank (što je dobro), ali vrijeme je da ih malo "upalim" kroz reverse crunches, leg lifts, flutter kicks, itd..
Nego, koje vježbe radiš za gluteus maximus?
Meni se problem javlja što kod squat-anja (kakvog god - normalnog, plie, (jedino ne radim ništa one leg jer me onda užasno bole koljena i te vježbe u potpunosti izbjegavam)) sve ide na kvadriceps..jedina vježba kojom baš uspijevam aktivirati GM je ova: http://www.bodybuilding.com/exercise...tt-lift-bridge
I, još radim ovu: http://www.bodybuilding.com/exercise...glute-kickback ali mi se čini da mi opet puno više radi kvadriceps..
Any ideas?Simplify.
There are no shortcuts to any place worth going.
ON GOOD DAYS I WORKOUT. ON BAD DAYS I WORKOUT HARDER.
Comment
-
hip thrust sam ubacila, najvise mi to radi... radim jos i sajlu (glute kickbacks) ali tu vjezbu bas i ne volim jer vise energije potrosim da se drzim da ne padnem, nego sto aktiviram glutes. ubaci svasta, iskorake, splitsquats, 1/4 squats, box squats, bugarski, podizanje na stepenice... ove glute bridge-ve i tako to.. sumo squats ali sa stopalima pod 180.. vucenje sajlom ali u sve tri strane, nazad, sa strana... ugl guglaj breta contrerasa
ma ja sam dostigla svoj natural limit i to je to``And I found, that I could channel that anger towards lifting. Could channel the anger, aggression and all that kind of crap onto weights, and what that would do is that would make me stronger and build up this shell around me that people couldn't penetrate. And I liked that, being in control.`` George Leeman
Comment
Comment