Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
pa majke mi...kako ces trenirati po ovakvom vremenu? ovo je stvoreno za uzivanciju za voce i sladoleeeed...i frapee i duge dnevne kafe i tracanje..i izlaske...i onda na kraju svega more <3
50 x 5
59 x 5
67 x 5+ ... => 3 ah, kakav fail.. bila sam nakon tog treceg rackala na par sekundi i probala ponovo, ali dzaba, jednostavno NE SMIJEM cucnuti..
s obzirom na to da mi je ovaj zadnji 5/3/1 week bio poprilicno katastrofalan (ohp i sq day na zadnjoj seriji samo 1 rep), da li da napravim neki deload ili nesto? kako bi to trebalo da izgleda?
FSQ 40kg 4x5 jedva i ruzno
pressica 40 5x15
leg ext 3x10
leg curl 3x10
i kuci.
uhvatilo me nesto, ne trenira mi se uopste nadam se da ce proci brzo.
56x5
63x3
70x1+...=>5 (s tim da su malo duže pauze, i grinderi teski nisam mogla dospustiti da i ovdje bude kec E NECES MAJKOVICU)
acc:
BOR 44kg 5x5
zgibovi 50kg 3x10
list sjedeci 3x10 15kg
biceps EZ bb curls 18kg 3x12
hip thrust 3x samo bb
a da: neki lik poceo pricu kako je ''negdje procitao da je ujutro dobro pojesti hljeb i secer i da od tog rastes ko lud'' u tom drugi dodaje nesto oko kreatina, nisam cula..
tek cu ja: ''ma ne smije se uzimati hljeb dok si na kreatinu''. muk kaze taj: ''ma da, svako drugacije prica, ima neko svoje misljenje''
eh..imaju dva gyma sa stalkom/kavezom
jedan je udaljen 30min, jedan 1h. oba su duplo skuplja, narocito sad u ovim situacijama nakon poplava ne razmisljam o tom..
kako da pocnem.....uzas veceras sam se dvoumila da li da idem u gym ili da odmaram malo.. i kao, imam snage, a mozda ce mi sutra biti busy dan, odoh ja sad. znaci trebalo je da bude moj omiljeni 5/3/1 dan, ali:
CYCLE 2, WEEK 3, SQ DAY, 5/3/1:
55kg x 5
63 x 3
70 x 1+ ... => 1 ! ! ! ! !
kako je to izgledalo..bukvalno sam se bojala cucnuti, i sad se bojim. a to je sve jer nemam osigurace nikakve. prvo, jedva izadjem iz onoga. drugo, stvarno se bojim cucnuti, ali nije najgore sto sad nisam nista mogla, nego sta za ubuduce?! stvarno ne znam... ne daj boze da padnem sa onim na ledjima..
znaci trenutni 1RM mi je pao sa 90 na 70. heh
samo sam se pokupila i otisla. nista aksesori, nista.
pitanje je: sta da radim sad sledeci put???? da nastavim OHP dan, ili?
Leave a comment: