Re: Trening za masu
Koristi pretražnik, napisane su bajke o tome šta treba za masu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Trening za masu
Collapse
X
-
Re: Trening za masu?!
u redu je...za masu veće težine 6-8 ponavljanja...i možeš probat piramidalno
Leave a comment:
-
Re: Trening za masu?!
Trening je jednak i na masi i na definiciji.Jedino što trebaš promijeniti je :
Prehrana: mora sadržavati dnevni unos proteina oko 2 grama po kilogramu tjelesne težine. Potrebe za ugljikohidratima su oko 4 grama po kilogramu tjelesne težine, s time da treba paziti da većina unešenih ugljikohidrata bude sa niskim glikemijeskim indeksom. Također treba zadovoljiti potrebu za svim ostalim nutrijentima (masti , vitamini, minerali, tekućina).
Leave a comment:
-
Trening za masu?!
http://www.fitness.com.hr/vjezbe/pro...ning-masa.aspx
Šta kažete na ovaj trening za masu. Jel dobar, ša se treba ubacit...
Leave a comment:
-
Re: STO JE BOLJE; BROJ DANA
za masu je bolje trenirat popodne, kad se covjek lijepo najede vec par puta da imas snage na treningu itd, a definiciju je bolje radit u jutro i to na prazan zeludac.
trening, probaj ovak
pon - prsa,biceps
uto - ledja,triceps
sri - odmor
cet - noge,trbuh
pet - ramena,trapez
sub - odmor
ned - odmor
ako zelis mozes si to podjelit na pet dana, ali ovak ces imat vise vremena za odmor i automatski ces bolje rasti, naravno ako ces dobro trenirati, jesti kroz dan i pwm obavezno
Leave a comment:
-
Koji trening za masu?
ako moze netko neka mi kaze sto je bolje? pon prsa, uto triceps, sri ledja, cet biceps, pet noge i ramena su i ned odmor. ili pon prsa i triceps$ ramena, uto ledja i biceps noge, sri odmor, cet prsa i triceps ramena, pet ledja i biceps noge sub i ned odmor trbusnjaci mi nisu problem njih vjezbam na vecer. pitanje glasi koji od ova dva tipa treninga je bolji za dobijanje mase, vikend ne mogu koristiti zbog posla i ako mozete da mi kazete dali je bolje trenirati ujutro ili poslije podne ps mozda ima glupih pitanja ali eto. HVALA NA ODGOVORU
Leave a comment:
-
Re: Trening za masu - sa bodybuilding.com
Probaj raditi manje pauze uzmeđu serija. Ili ubaci poneke superserije.
Leave a comment:
-
Da i ja sam to mislija ali ovako mi je lakše ,leđa držim ravno noge dobro napreduju a prednji čučanj mi je zafrkano radit ne ide pa ne ide ,iako sam jučer radija noge a uopće neman upala
Leave a comment:
-
Nikada nisam radio na hack spravi jer je nema kod mene u teretani.
Prednji čučanj (šipka naprijed) više pogađa kvadriceps nego šipka iza leđa.
Leave a comment:
-
Aha moran još savladat tehniku za prednji čučanj ne ide mi baš ,klizi mi sa ramena noge prije nikad nisam ni radija sad 2 puta tjedno
Leave a comment:
-
Originally posted by robertostKelly jel ista stvar ako radim slobodni čučanj ili na onoj hack spravi u čemu je razlika ? I koja je razlika ako držim šipku naprid ili nazad na leđa jel to sve ista stvar?
A prednji čučanj više pogađa kvadove od stražnjeg.
Leave a comment:
-
Kelly jel ista stvar ako radim slobodni čučanj ili na onoj hack spravi u čemu je razlika ? I koja je razlika ako držim šipku naprid ili nazad na leđa jel to sve ista stvar?
Leave a comment:
-
Originally posted by VedranMrtvo dizanje je prvenstveno vježba za noge, ali rijetko tko je radi u treningu nogu. Nakon čučnjeva raditi mrtvo dizanje ubija CNS.
Leave a comment:
-
Ja nakon što odradim 5 serija mrtvog dizanja imam upalu donjeg dijela leđa 3 dana.
Mrtvo dizanje je prvenstveno vježba za noge, ali rijetko tko je radi u treningu nogu. Nakon čučnjeva raditi mrtvo dizanje ubija CNS.
Ja odlično osjećam donji dio leđa i trapez nakon mrtvog dizanja, kao ni od jedne druge vježbe.
Leave a comment:
Leave a comment: