Announcement

Collapse
No announcement yet.

Program - trebaju mi sugestije neke...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iron M.
    replied
    Re: Program - trebaju mi sugestije neke...

pozz drugari dugo me nije bilo

Imam jedno pitanje za vas, ili bolje rečeno treba mi pomoć. Kako nisam u mogućnosti da obilazim teretanu često, ja sam napravio nešto improvizovanih sprava i tegića kod kuće, pa mogu svakodnevno da radim. od vas trazim da mi pomognete u pravljenju nekog programa sa sledećim stvarima:
    vratilo,sprava za dipseve, klupica za bendz i ostalo..
    betonski teg 70+kg
    betonski teg ~30kg
    bučice 15kg

to je to..

Leave a comment:

• GruYsoN
    replied

Originally posted by kokanitis View Post
    ako bi neko bio ljubazan da me posavetuje oko programa....

PON
    bench, kosi potisak, ravno razvlacenje, propadanja, stojeci pregib sipkom, sedeci naizmenich. pregib bucicama, hammer(uglavnom sve je piramidalno sa povec tezine 15, 10, 12,
    SRE
    hiperextenzija, lat siroko ispred, lat veslanje, lat neutralni hvat, lat potisak triceps, potisak sa chela, extenz bucicom iza glave.zgibove radim na pocetku da se zagrejem 8 serija po 8 ponavljnja
    PET
    potisak na masini iza vrata, potisak bucicama sedeci, letenje bucicama u pretklonu, letenje bucicama u usprav polozaju, trapezi, cucnjevi, rumuni, listove...

mesec i po radim ovako i poboljsao sam sve grupe misica nego me zanima da li je pametno da menjam malo vezbe...
    hvala!!
    itekako je pametno posto je poznato da se pri izvodjenju istih vjezbi duzi vremenski period tijelo navikne i tvoj trening ne daje rezultate koliko god ti ginuo...rotiraj ih malo i vidjet ces na sebi kako djeluje ali budi spreman na male upale

Leave a comment:

• pasta
    replied

Je li svaki trening povećate malo kilažu ili prvo povećate ponavljanja, pa kilažu?

Leave a comment:

• PatrickStar
    replied

I pomoću bodyweight vježbanja uz pravilnu prehranu se mogu napraviti dobri rezultati.

Leave a comment:

• marina
    replied

Ima li itko da bi meni početnici, laiku pomoga
    Zanima me, da li je potrebno ić u teretanu ili je moguće kući samo uz pomoć vlastite težine i par sprava (improviziranih) doći do kako takvog rezultata? naime pronašla sam programa na internetu u trajanju od 4 mjeseca koji se izvodi kod kuće?

Leave a comment:

• pava
    replied

ma jeb* ti napumpane ruke bez pravih podlaktica treba nešto i odavde ubacit
    http://www.building-body.com/ne-zabo...odlaktice.html

Leave a comment:

• matijamb
    replied

Krenuo sam nedavno u tt nakon nekog vremena, cijelo tijelo sam podijelio u 3 dana treninga i planiram cijelo tijelo proći 2 puta tjedno pa me zanima jeli to previše???

Leave a comment:

• PatrickStar
    replied

http://www.bodybuilding.com/fun/luis13.htm

Leave a comment:

• ogroooman
    replied

za masu jer zelim bit ogroman

Leave a comment:

• Mario1707
    replied

kakav hoces
    ?
    imas ih tone na forumu

Leave a comment:

• ogroooman
    replied

postoji li neka iskusna osoba koja je voljna pomoc da sastavim program tjedni program...

Leave a comment:

• 19112011nike
    replied

i zaboravio sam dodati ovaj:
    http://www.building-body.com/Kucni-tren ... icama.html
    samo umjesto kosog razvlacenje,umjesto lateralnog podizanje sjedece lateralno podizanje u pretklonu,i slijeganje ramenima.

Leave a comment:

• 19112011nike
    replied

koji je bolji od ovih programa:
    http://www.building-body.com/trening-za ... icama.html
    s tim da bih jos ovdje ubacio trbusne s oslonom na klupi,bocne trbusne i podizanje nogu,bench ili razvlacenje,i sjedece lateralno podizanje u pretklonu
    ili ovaj
    http://www.building-body.com/trening-za ... inuta.html
    samo sta bi umjesto kosog bencha radio normalni bench i dodao bih jos sjedece lateralno podizanje u pretklonu za zadnje rame

Leave a comment:

• Dalibor
    replied

Iako ja trenutno provodim jedan eksperiment na sebi. Noge radim svaki dan na kraju treninga. Ali samo jednu vježbu. Npr. jedan put čučanj, drugi put hack čučanj, treći mrtvo, četvrti zadnju ložu, pa pressu i tako.
    Vidjet ćemo što će ispast ali naravno da se nakon ljeta vraćam standardnoj rutini. Noge intenzivno jednom tjedno.

Leave a comment:

• Dalibor
    replied

Originally posted by Saninjo
    pa ako vec ne idu noge i ramena, koja je onda poenta spajati ramena i listov..isto ce se krv pumpati prvo gore pa dole ?

a ljepoto da si procitala malo pazljivije ono sto sam ja pisao, vidila bi da nema smisla to sto si mi postavila..eventualno ta druga opcija, ali listovi - ramena ?

a ja pitam misljenje, a ti upadas sa ''ovako radi!''
    Nije poatna toliko u cirkulaciji krvi već u intenzitetu treninga. Treniranje nogu (kvadricepsi i zadnja loža) je najintenzivnije i takav trening iziskuje najveću količinu energije i zato se noge ne kombiniraju s ničim drugim ukoliko želimo ozbiljno trenirati.
    Listovi nisu toliko zahtjevni i mogu se kombinirati sa drugim mišićnim skupinama.

Leave a comment:

Working...
X