Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Pozz,imam jedno pitanje,znači napravio sam 300 trening(spartanski) trajo je je oko 20 min cca,koji je stvarno iscrpljujuci,otrrco 2 km te veslo 40min ,a jeo sam prije treninga 45 min i odma poslje treninga,pa me znaima ima li opasnosti od katabolizma?
E Homer,probal sam napraviti 300 ovaj tjedan,napravil sam 250.Kuiš buraz-5,6 ne .Inače,kad bum to mogel napraviti i to još ko ti ispod 20 min mislim da budem mogel prejti kroz zid komotno
25 dizanja na vratilu (zgibova) s dlanovima ispred ili iznad glave
50 mrtvih dizanja bučicama (60kg)
50 sklekova
50 skokova na kutiju od 60cm
50 podizanja na ravnoj podlozi, bench šipka sa utezima (60kg) se drži nepomično u zraku dok se nogu podižu i spuštaju, ne dodirujući pod (najbolja vježba za trbušne mišiće)
50 jednoručnih izbačaja s girjama (16kg)
25 dizanja na vratilu (zgibova) s dlanovima ispred ili iznad glave
Samo i da završite cijeli program možete se smatrati strojem. Polovica glumačke ekipe, koja je već bila u zavidnoj formi, nije niti pokušala, što vam govori koliko je program težak. Ako prođete sklekove, čeka vas kutija koja će vas lišiti i zadnjeg atoma snage, a ako kojim slučajem imate još nešto snage u sebi, zabavite se jer je sljedeća na rasporedu ravna podloga i podizanje / spuštanje nogu.
Leave a comment: