Announcement

Collapse
No announcement yet.

čišćenje suncokretovim uljem....

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • čišćenje suncokretovim uljem....

  ČIŠĆENJE SUNCOKRETOVIM ULJEM....

  Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem ( mućkanjem ) ulja u usnoj šupljini, odstranjuju se otrovne tvari ( ama ) iz tijela, uslijed čega raste imunitet, i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji previše često, imaju vrlo nepoželjne nuspojave.

  Ova metoda dala je odlične rezultate kod : glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, kronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, kroničnih izraslina ( tumori ), grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...

  Postupak:

  POLA jušne žlice suncokretovog ulja se uzme u usta i mućka u usnoj šupljini, prevlačite ulje između zubiju, bez žurbe, 15-20 min.

  Ulje se ne smije ni u kom slučaju progutati !

  Ispljunuta tekućina mora biti bijela kao mlijeko. U slučaju da je žute boje, to znači da ste prekratko zadržali ulje u ustima, pa produžite mućkanje.
  Nakon ispljuvavanja ulja, usta se moraju dobro isprati toplom vodom, i oprati zube sa četkicom i pastom za zube.
  U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina toksina, i štetnih bakterija.
  Dobro je napomenuti, da se s ovim postupkom pojačava izmjena tvari u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog ozdravljenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenjem klimavih zuba ( paradentoza ), a zubi postaju vidljivo bijeli.
  Sa ispiranjem je najbolje započeti ujutro prije jela. Ako želite ubrzati proces izlječenja, postupak možete ponoviti 3 x dnevno, i to prije jela, sa praznim želucem.
  Terapija traje toliko dugo, dok se organizmu vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon buđenja, morate se osjećati odmoreni i tjelesno i psihički, te puni energije, a zatečeni podočnjaci moraju nestati. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.

  Na početku se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti, ili povišena tjelesna temperatura, što je znak da se tijelo čisti i da je proces samo izlječenja počeo, tako da u takvim slučajevima nemojte prekidati terapiju.


  Za izlječenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je 2-4 dana, a kod kroničnih, ponekad, i do jedne godine.


  Vrlo važna napomena: Ulje koje koristimo mora biti hladno prešano i nerafinirano !

 • #2
  Re: čišćenje suncokretovim uljem....

  Imas li ikakvu studiju koja ukazuje na pozitivne efekte te terapije ?

  Comment


  • #3
   Re: čišćenje suncokretovim uljem....

   Nijedna objavljena, razlog je sto alternativnu medicinu ignoriraju farmaceutsko lijecnicki lobiji iz razloga prodaje lijeka. Jedan ukrajinski doktor koristi ovu metodu čak i u liječenju raka svojih pacijenata.. Isprobajte na sebi, najbolje je, nemate sto izgubiti osim neke bolesti)

   Comment

   Working...
   X