Voleo bih da ne mrzi iskusne momke da mi pomognu sto se tice mog "problema"
Sa 18godina sam krenuo u teretanu, inace sam visok 177cm tezina 70kg, i uvek mi je smetalo to sto imam finu definiciju, a mase nigde
kao pocetnik(budala) odmah sam poceo za vecim tezinama ne bi li dobio masu i posle 2 m treniranja pukom slucajnoscu skontao sam da sam dobio bruh, mesec dana kasnije i operisao..proslo je od toga 2 godine..kao klinac sam operisao vec bruh sa leve strane, pre 2 godine je bilo sa desne.
Posto mi je profesor fizickog jos davno rekao da se radjenjem trbusnjaka jaca taj donji deo, a doktor koji me je operisao lud covek
me bukvalno odvracao od teretane, i rekao ako jos jednom zaglavim da nece biti dobro..i da, nije mi stavljena mrezica jer je rekao da se jos razvijam pa da ne dodje do komplikacija..
E sada me interesuje neko iskusan, ili mozda neko ko je doziveo nesto slicno meni, da li se posvetiti teretani, naravno uz pojas, jer me izuzetno nervira sto sam zilav i mogu svasta da uradim i dosta, ali mi treba mase, ili druga opcija kick box i street workout ?
Hvala unapred

Sa 18godina sam krenuo u teretanu, inace sam visok 177cm tezina 70kg, i uvek mi je smetalo to sto imam finu definiciju, a mase nigde

Posto mi je profesor fizickog jos davno rekao da se radjenjem trbusnjaka jaca taj donji deo, a doktor koji me je operisao lud covek

E sada me interesuje neko iskusan, ili mozda neko ko je doziveo nesto slicno meni, da li se posvetiti teretani, naravno uz pojas, jer me izuzetno nervira sto sam zilav i mogu svasta da uradim i dosta, ali mi treba mase, ili druga opcija kick box i street workout ?
Hvala unapred

Comment