Originally posted by MegaMegaBadBoy
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sve pohvale za vas sajt !
Collapse
X
-
Re: Sve pohvale za vas sajt !
obrazlozio sam ovo vec al nije ostalo nzm sto ......i mene je to nerviralo u pocetku koristenja fejsbuka i nzm kako sam ja poceo pisati tako ...i evo sad sam na odvikavanjual prst do palca stalno leti na wwwww w
)))
Leave a comment:
-
Originally posted by markojuricOriginally posted by hitmanOriginally posted by MegaMegaBadBoynpr kao sisi tek sam drugi dan na owom forumu a toliko mi se swidja da wam to nemogu opisati ...znaci swe stwari na jednom mjestu ....slazem se sa hitmanom
Dođe mi da dotičnu osobu gazim nogom (petom) po glavi
Leave a comment:
-
Originally posted by hitmanOriginally posted by MegaMegaBadBoynpr kao sisi tek sam drugi dan na owom forumu a toliko mi se swidja da wam to nemogu opisati ...znaci swe stwari na jednom mjestu ....slazem se sa hitmanom
Dođe mi da dotičnu osobu gazim nogom (petom) po glavi
Leave a comment:
-
Originally posted by hitmanOriginally posted by MegaMegaBadBoynpr kao sisi tek sam drugi dan na owom forumu a toliko mi se swidja da wam to nemogu opisati ...znaci swe stwari na jednom mjestu ....slazem se sa hitmanom
Leave a comment:
-
Originally posted by MegaMegaBadBoynpr kao sisi tek sam drugi dan na owom forumu a toliko mi se swidja da wam to nemogu opisati ...znaci swe stwari na jednom mjestu ....slazem se sa hitmanom
Leave a comment:
-
npr kao sisi tek sam drugi dan na owom forumu a toliko mi se swidja da wam to nemogu opisati ...znaci swe stwari na jednom mjestu ....slazem se sa hitmanom
Leave a comment:
-
fantasticno puno kvalitetnih informacija na jednom mjestu
sve pohvale posebno kely-u koje je toliko smiren i sto uspijeva da odgovori na vecinu tema i da pomogne gdje god moze. i naravno i daliboru , mirzi i igoru koji su stalno tu i isto tako jos puno ljudi imaju koje sam izostavio a vrlo su bitne karike na forumu .
Leave a comment:
-
Fenomenalan,dobra ekipa,puno se toga moze naucit
Leave a comment:
-
Sve pohvale za vas sajt !
Stvarno sam odusevljen ovim sajtom ,znaci sve najbolje o njemu !
Sa.mo tako nastavite.
Leave a comment: