Announcement

Collapse
No announcement yet.

hitno trebam pomoc autoelektricara

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • hitno trebam pomoc autoelektricara

    auto je mercedes cdi 220, 1999. godina, automatik.
    problem je kaj kada upalim auto na srednjoj poziciji zmigavca, gdje bi trebali biti iskljuceni, rade lijevi zmigavci. sve ostale pozicije (ukljujucujuci sva 4) normalno funkcionuraju.
    obzirom da ujutro moram na put prema zagrebu, da li netko zna kaj bi moglo biti posrijedi i da li je moguce nekako rijesiti problem ili moram traziti elektricara?
    prodajem vrlo cvrste i kvalitetne sprave za vjezbanje za vrlo povoljne novce

  • #2
    Re: hitno trebam pomoc autoelektricara

    Vrlo lako moguc problem s rucicom. Savjet-skini plastike oko volana i zatim ručice s mehanizmom pa pregledaj je li koji kontakt u banani, mozda koja oprugica ispala ili sl. Zmigavac je lijeva ručica ali kad skines vidit ces je li mehanizam u biti pricvrscen na desnu ručicu ili lijevu (cest slucaj kod drugih auta-merca nisam rastavljao)
    Ako bas moras ici voziti tako-radije poskidaj zarulje da ti ne svjetli konstantno u voznji jer ces biti jako upadljiv plavcima
    MYPROTEIN

    Comment


    • #3
      Re: hitno trebam pomoc autoelektricara

      izvadio sam osigurac zmigavca, srecom, rade sva cetiri i stop svijetla, ali iz nekog razloga ne rade brisaci i duga svjetla rade samo kada ih svavis na stalnu poziciju.
      prodajem vrlo cvrste i kvalitetne sprave za vjezbanje za vrlo povoljne novce

      Comment


      • #4
        Re: hitno trebam pomoc autoelektricara

        Ne rade nakon sto si izvadio osigurac? onda su ocito na istom osiguracu i zmigavci i brisaci itd. U svakom slucaju vjerujem da ti je problem s ručicom žmigavca-rastavi i baci oko-jednostavni su mehanizmi pa ces lako sve skuzit, a nebi trebao bit problem za rastavit samo pazi da poskidas sve sarafe prije nego pocnes odvajat plasticne kopce
        MYPROTEIN

        Comment

        Working...
        X