Announcement

Collapse
No announcement yet.

BB, život i tipični financijski problemi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BB, život i tipični financijski problemi

    Dakle, kako sam dobio otkaz, a imam tek 20 godina i valja napomenuti da živim sam u potpunosti, ono sto sam ustedio lagano nestaje, a ja i bez pravilne prehrane i opcenito sve sto je povezano za jogu i BB imam previse troskova za jednog "balavca" od 20 godina. Kopam i kopam za neki drugi posao, nazalost nikakve veze nigdje nemam za bilo kakav posao, svi moji "prijatelji" i poznanici rade, ono, svima su vise-manje roditelji sredili posao, stricevi, bake, djedovi.. Svima je jasno kako to ide kod nas.. Zavrsio sam prvu godinu faksa, ali ako kroz mjesec dana ne pronadem posao necu imati novaca za drugu godinu, pa ni za rezije, prehranu, teretanu.. Srce mi se slama kada samo pomislim na to da bih se zbog financijske situacije morao ostaviti treninga, pa kao da mi vec nije dosta problema opcenito. Zadnjih par dana u teretani sam prilicno nemotiviran jer ionako kasnim sa clanarinom, a i samo razmisljam o tome.

    Savjet? Jel se mozda netko nasao u istoj situaciji?

    Nekako i dalje ne zelim odustati, mislim ako sam prosao sve ono sto sam prosao, pretrpjeti cu i to, ali s druge strane, ako ne bude bilo novaca, nema ni muzike..
    "Your body is your biggest artwork."

    DARUVAR 2012 JUNIORI TEŠKA KATEGORIJA 1. MJESTO
    DARUVAR 2012 APSOLUTNI JUNIORSKI PRVAK DRŽAVE
    BIHAĆ OPEN 2012 JUNIORI +75 KG 1. MJESTO

    SASTAVLJANJE PROGRAMA TRENINGA I PREHRANE TE VOĐENJE KROZ PRIPREME. VIŠE INF. U INBOX, NA FACEBOOKU PROFILU ILI PUTEM MAILA: barimarko@gmail.com

    https://www.facebook.com/MBbodybuilding

  • #2
    Re: BB, život i tipični financijski problemi

    zajebana situacija,zivis sam,placas rezije,imas li koga od svojih da ti pomognu,kako god razmislis ne predaji se u potraznji posla,moras ga nac,svaka cast kad i to uspijevas poplacat sve,godinu faxa zavrsit,teretana itd,nemoj samo da ti naumpadnu neki krediti...
    sretno u pronalazenju nekog novog posla.
    uvijek cu bit na masi...DZABA TI SVE!!!

    Comment


    • #3
      Re: BB, život i tipični financijski problemi

      Cuj odredi si prvo prioritete u životu i svemu tome. Pametnije bih bilo uložiti energiju u pronalaženje posla jer je to ipak egzistencijalno pitanje pošto se financiraš sam a tek onda ulagati novac u zdravu prehranu i teretanu.

      Comment


      • #4
        Re: BB, život i tipični financijski problemi

        Tako je i meni slična situacija...glupi novac
        Nekad mislim da previše vremena u biti provodim razmišljajući o samom problemu (čega sve ne će biti i očajavam), nego o načinu rješavanja, a to je u biti krivo.
        A obitelj, mogu li ti oni pomoći, vidim da živiš sam...!?

        Posao ti je na prvom mjestu, pa da i moraš djeliti novine 24sata popodne na trgu. Barem ja na to tako gledam. Svaki dan zujim po portalima, stalno traže konobare svugdje, za to bar ne trebaš imat neku kvalifikaciju...nisam bila u studentskom centru dugo, možda se pojavilo nešto dobro. A što si radio do sada?

        "Wanting something and being committed to something are two totally different things. We all want." Craig Harper

        Comment


        • #5
          Re: BB, život i tipični financijski problemi

          Što znaš raditi? Možda ti netko ovdje može ponuditi pomoć...

          Comment

          Working...
          X