Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shaquille O'Neal u mma oktagonu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shaquille O'Neal u mma oktagonu

    Legendarni američki košarkaš, odnedavno umirovljeni Shaquille O'Neal, u jednoj je televizijskoj emisiji izjavio kako je veliki ljubitelj ultimate fighta, te s kim bi se volio naći u kavezu UFC-a.



    Shaq je otkrio zanimljivu 'petorku' bivših košarkaša NBA-a s kojima bi se volio okušati u 'oktogonu'. Na vrhu liste nalazi se 47-godišnji Charles Oakley, čuveni centar New York Knicksa.

    Slijedi da legendarni krilni centar Phoenix Sunsa, Charles Barkley s kojim je već jednom prilikom imao bliski susreta na parketu.

    Treći na listi je dobri stari 'Poštar' iz Utah Jazza, Karl Malone, a na četvrtom se mjestu nalazi Xavier McDaniel, nekadašnji centar Knicksa, Sunsa i SuperSonicsa. Proslavljeni šuter Boston Celticsa, 52-godišnji Danny Ainge našao se na petom mjestu. Od aktivnih košarkaša koji nastupaju u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, O'Neal je izdvojio Ron Artesta, koji nastupa za njegov bivši klub Los Angeles Lakers.

    Shaquille sve češće sudjeluje u emisijama koje se bave MMA sadržajem, i možda na ovaj način želi najaviti svoju novu karijeru?

    Kopiran tekst sa net.hr...
Working...
X