Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koliko će se veslanje negativno odraziti na moj uspjeh u bodybuildingu?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • MarkoPolo
  replied
  Re: Koliko će se veslanje negativno odraziti na moj uspjeh u bodybuildingu?

  Ovisi o tome kako budeš jeo. Ako budeš unosio više nego što potrošiš dobiti ces "masu" i obrnuto ili ako jedes onoliko koliko ti treba, izracunas prosjek, neces nista gubiti, ali vjerojatno ces dobiti na eksplozivnosti i kondiciji.. Znam da je michael phelps unosio i oko 6000 i vise kalorija dnevno jer je trenirao po 6-8 sati.. ali nije nista gubio tolikim treninzima jer je jeo dovoljno..

  Leave a comment:


 • Aquila_hr
  replied
  Re: Koliko će se veslanje negativno odraziti na moj uspjeh u bodybuildingu?

  Zahvaljujem kelly

  Leave a comment:


 • kelly
  replied
  Re: Sport- Veslanje?

  Probaj pa ćeš vidjeti.
  Ne mora biti da ćeš puno mase izgubiti, vidjet ćeš već.

  Leave a comment:


 • Koliko će se veslanje negativno odraziti na moj uspjeh u bodybuildingu?

  Dakle, nakon stanke od godinu dana od boksa, ovo lito san reka da moran naći neki sport za trenirat, jer ovako sa teretanom samom mi se čini kao da mi je život nepotpun, fali mi neka svakodnevna doza samoostvarivanja, uspjeha a da nije samo u teretani, jer stereotipno gledajući, kad te pitaju "šta treniraš", a na odgovor dobiju "teretanu derem kod kuće, al baš intezivno", dobijete samo krive poglede i mišljenja da to "nije sport". Dakle boks san trenira 2 godine, drzavni prvak i bronca u 2 godine, dakle bilo je uspijeha. Sad me zanima veslanje, jer je stvarno fenomenalan sport, akademski, ozbiljan i sigurno jedan od najtežih i discipliranijih sportova. Pa me zanima šta mislite o njemu? Ne planiram isključiti teretanu, nekako ću veslanje ugurati i raspored, sad kad dođe škola bit će sve stisnuto, ali neka...

  ključno pitanje: Koliko će se veslanje negativno odraziti na moj uspjeh u bodybuildingu, tj: dobivanja mase prvenstveno?
Working...
X