Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
"Čini mi se kao da sam prostor u kojem se nešto zbiva...Svatko od nas je svojevrsno križanje na kojem se nešto zbiva...Nešto se drugo, jednako vrijedno zbiva drugdje. Nema odabira, to je samo pitanje slučajnosti." Claude Lévi-Strauss
ej @Tomi
sad sam prek tvog you tubea gledala tvoj football freestyle pa to jesi ti
ti s 15.g.
samo je onaj tip pred sam kraj koji skida majicu tvoj frend
a ovo kak si napisao ispalo da to nisi ti
stvarno mi se sviđa
svaka čast na tome
kak za samo pol godine se to može naučit? nevjerojatno
fakat si spretan
mogao bi ti to unovčit
to je sposobnost rijetka
"Čini mi se kao da sam prostor u kojem se nešto zbiva...Svatko od nas je svojevrsno križanje na kojem se nešto zbiva...Nešto se drugo, jednako vrijedno zbiva drugdje. Nema odabira, to je samo pitanje slučajnosti." Claude Lévi-Strauss
ej @Tomi
sad sam prek tvog you tubea gledala tvoj football freestyle pa to jesi ti
ti s 15.g.
samo je onaj tip pred sam kraj koji skida majicu tvoj frend
a ovo kak si napisao ispalo da to nisi ti
stvarno mi se sviđa
svaka čast na tome
kak za samo pol godine se to može naučit? nevjerojatno
fakat si spretan
mogao bi ti to unovčit
to je sposobnost rijetka
Hvala Lily,pa ja sam crne kose,onaj smedi na kraju je frend.Krivo sam bio napiso jer sam zaboravio video napamet kako ide
Sad sam zahrđo,ima mnogo boljih.
Divim se ovogodisnjem pobjedniku u RH Miranu Pirneru iz ZG-a. umjetnik!
O pa care svoji smo a ???
Ja sam jedno vrijeme prašio Cod2, imo sam oko 2000h na profilu! Predobra igrica, iako ima malo nerealnosti ali igrivost je 10/10! E šta sam tu sala i živaca ostavio
Diviš se miranu pirneru? taj lik je teži dupelizac... lizo dupe svima i uspio otić u jar...
ima 5-6 boljih od njega... recimo,ivan golomejić ako si cuo ... ovo zadnje natjecanje kaj je bilo u zg-u je bilo namješteno...jesi li vidio kako je išao ždrijeb? hehe
Comment