Ako je ovo Vaš prvi posjet, prvo provjerite ČPP (Često postavljana pitanja).
Prije nego što počenete objavljivati postove klinite na link registracija. Da bi ste pregledavali postove odaberite forum koji želite iz odabira ispod.
Može preporuka neke teretane u ZG na Dubravi ili u blizini, za samo jedan ili dva treninga uplatiti, da nije previsoka cijena, ne treba mi neki previsoki standard (osnovne stvari - tegovi, bučice, razboj, šipke, možda sajle) i da po mogućnosti nije potrebna osobna (lična) karta za uplatiti, jer je nemam, radi se o tome da sam za vikend u zg, pa da ne propuštam treninge, a i dobro će mi doći malo upoznavanja jer planiram za 2 godine na faks u ZG.
jako zadovoljan teretanom, prostrano, puno sprava i bucica, puno girjica, pilates lopti, guma za istezanje, imaju i zid za penjanje...
puno kardio sprava...
prozracno je i stalno osvjezavaju prostor...
velika svlacionica....
sve novo..
300kn mj/neograniceno....
imaju jos dosta u ponudi grupnih treninga i svaceg neceg...
imaš jednu stanicu prije remize kod tcoma teretanu gibigib nove sve sprave, za studente je 250 neograniceno mislim
a top line je ova kaj si spomenuo na jarunu, mislim da su cijene iste al je teretana stara 10-15 god mislim
Da, to je ta. A sprave jesu mozda malo starije ali sve radi pa mi ne smeta taj dio nego mislim da cu se morat prebacit jer ne rade nedjeljom a radno vrijeme je od 9-13 i 18-21. Mislio sam prvo da je to samo ljetno al' ocito nije. Teretana je super, ima relativno malo ljudi, nikada jos u guzvu nisam naisao, ima dosta sprava i slobodnih tezina, ljudi su super.... No kad imam skolu ujutro rado bih odma otisao u teretanu, sto je neizvedivo. A nedjelja bi mi bila savrsen dan za teretanu.
Tak' da sad trazim neku na potezu Vrbani - Savski most a da je blizu tramvaja.
Ispricavam se na double postu, no jel' itko iz tog dijela grada???
Cuo sam za neki Sport GM, no nemam pojma gdje je to tocno i + ne radi im stranica pa ne znam niti kako tocno izgleda. A primjetio sam iz tramvaja da ima na jarunu preko puta crkve sv. mati slobode na jarunu neka teretanica? Ici cu ovih dana vidjeti, no jel' zna tko sta o njoj?
Ako nista drugo, ici cu u ponedjeljak u Spartu... :/
imaš jednu stanicu prije remize kod tcoma teretanu gibigib nove sve sprave, za studente je 250 neograniceno mislim
a top line je ova kaj si spomenuo na jarunu, mislim da su cijene iste al je teretana stara 10-15 god mislim
jel zna tko kaj se desilo sa Virtus wellness&fitness centrom kod Cibone?
evo danas dolazim i vidim da su unutra radovi, a na ulazu pise da je otvorenje pocetkom 9.mj, ali s obzirom na stanje unutra sumnjam da ce otvorit jos bar mjesec dana?
na netu ne mogu nac nikakve informacije..?
Jel' zna netko koju jeftiniju teretanu u zapadnome dijelu grada, tj. potez Spansko-Precko-Vrbani-Jarun?
Hvala.
Ispricavam se na double postu, no jel' itko iz tog dijela grada???
Cuo sam za neki Sport GM, no nemam pojma gdje je to tocno i + ne radi im stranica pa ne znam niti kako tocno izgleda. A primjetio sam iz tramvaja da ima na jarunu preko puta crkve sv. mati slobode na jarunu neka teretanica? Ici cu ovih dana vidjeti, no jel' zna tko sta o njoj?
Ako nista drugo, ici cu u ponedjeljak u Spartu... :/
Leave a comment: