Announcement

Collapse
No announcement yet.

CrossFit?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CrossFit?

    Pozdrav svima,

    imam 14 godina, 173 cm i 77 kg.

    Vodim bitku sa težinom već par godina, ali konstantno sam odgađao taj problem i nisam se htio sukobljavat sa tim sve do ovog ljeta kad su počele provokacije na moru vezane za moju težinu jer sam se upoznavao sa dosta ljudi preko ljeta. Trenirao sam veslanje 2 godine, ali nije dalo nekakvog efekta. Za CrossFit sam čuo tijekom 11. mjeseca i išao sam mjesec dana u početničku grupu i doista mi se svidjelo. Onda sam pauzirao za 12. mjesec kako su bili praznici i kraj polugodišta i evo sada sam opet počeo.

    Zanimaju me vaša mišljenja o tome je li to efektivan način za gubljenje masti? Imam dosta masti na prsima, man boobs kako se kaže i to mi se gadi. Imam poveći trbuh i dosta toga na kvadricepsima.

    Prehranu imam solidnu, barem mislim da je tako jer ne mogu baš utjecat na nju. Mater kuva šta može i kad može, ja katkad spremim salatu, za doručak zobenu kašu, za odmore pojedem nege low-fat stvari i popijem dosta vode tokom dana (to sam sve malo proguglao po internetu pa mislim da mi je prehrana ok).

    E sad idem na taj CrossFit trenutno 4 puta tjedno i trčim ujutro kad stignem radi škole.
    Kada trčim nekada samo džogiram, a nekad udrem HIIT. Npr. odem 4 puta trčat tjedno, 2 puta su HIIT, a 2 džogiranje normalno.

    Je li to dobar plan? Mogu li s tim išta postići? Koja su vaša mišljenja?
    Last edited by XeeL; 29-01-15, 14:42.
Working...
X