Announcement

Collapse
No announcement yet.

Neravnomjernost ramena

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Neravnomjernost ramena

    Lijep pozdrav, da ne duljim visina 181cm i težina 85kg, 18 godina.. sve je ok, osim jedne stvari.. kako kod kuće radim program 300 redovno, trening nije klasičan, već na zgibovima i sklekovima imam opterečenja od +30kg. Dakle ramena su problem, kako god hvatao, lijevo rame je sad već previše šire od desnoga, i ne znam što da radim.. svi kažu radi jednako pa će se izjednačit s vremenom, samo toga vremena kod mene nema, lijevo se širi, desno šipak, ništa.. Nemam tegova i sl. Pomagajte ako znate, ako ne znate nemojte bezveze komentirat, jer treba mi stvarno pomoć nekoga iskusnoga.
    Sliku, ne mogu staviti..

    Hvala unaprijed!

  • #2
    Re: Neravnomjernost ramena

    Slika pi buno pomogla sigurno ali nema veze sad- neznam s cim sve raspolazes za trening i koji dio ramena ti odstupa - anterior/laterat/posterior i je li problem samo rame ili- ali osnovno pravilo za nesimetriju-usvrsit tehniku (prestat s forsiranje kg), radit s bučicama -tj.onemogucit jednoj strani tijela da preuzima opterecenje s druge strane. Sad koje vjezbe radis za ramena i u kojem je dijelu problem tocno-i kojeg profila je šire?
    MYPROTEIN

    Comment


    • #3
      Re: Neravnomjernost ramena

      Mislim i ispričavam se što nisam dobro objasnio, nije to rame, više trapez, širi je od drugoga i jako je uočljivo.
      Kako radim program 300, od stvari što imam je šipka za zgibove i demonstirao sam si uteg, kanta za boju od 35kg puna pijeska, eto s time raspolažem. Nisam neki umjetnik ali evo ilustrirano..

      Bez naslova.png

      Comment


      • #4
        Re: Neravnomjernost ramena

        skolioza
        TRAŽIM KLIJENTE ! SLAŽEM PROGRAME TRENINGA I PREHRANE ,PRIPREMAM ZA NATJECANJE ,OSOBNI TRENER ! JAVITI NA PM!!!
        Juniorski viceprvak svijeta 2010.,juniorski prvak Hrvatske 2008 i 2009,Pobjednik Tesanj kupa 2009. ,2.mjesto Bihac open u seniroima

        Comment


        • #5
          Re: Neravnomjernost ramena

          evo pitanje, ako moze pomoc. Desno rame mi je spusteno u odnosu na lijevo. Sad nezz do cega je i gdje je bio problem..Jedino me muci jer sam radio ruske zgibove samo na jednu ruku(tj prvo jedna ruka ide gore pa druga, u mom slucaju prva ruka je bila lijeva) i nezz dal je do toga. Evo neke slike pa da vidite kako to izgleda. I ako mozete preporuciti neke vjezbe za balans ako je moguce.ramena.png996859_10200325493394012_2034056214_n.jpg

          Comment


          • #6
            Re: Neravnomjernost ramena

            Ja koliko vidim, problem je u krivoj kicmi? Skolioza

            Comment


            • #7
              Re: Neravnomjernost ramena

              a ne znam, kicma me nije nikad bolila msm nisam imao nikad problema oko leda ni nista(bar u bolovima) .. Nisam ja ni skuzio razliku,vec mi je frend rekao da nije ravno .. Ja nisam vjerovao pa je on slikao ..Jos cu da cujem misljenja od ostalih ..

              Comment


              • #8
                Re: Neravnomjernost ramena

                Evo jos iz ovog polozaja leđa, nezz koliko to znaci al sam malo guglao tu skoliozu, i da se moze prepoznat po nekoj grbi.. Malo sam sad u bedu ako bas imam zakrivljena leđa.Ne vidi se sad bas kako je centrirana kraljeznica.leda.png
                Al budem otisao podhitno na neki pregled uskoro.
                Al hvala ti na javljanju i misljenju.

                Comment


                • #9
                  Re: Neravnomjernost ramena

                  Kakva ba skolioza, jedno rame visocije od drugog jer si nosio torbu vecinom na jednom ramenu i nepravilno drzanje...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Neravnomjernost ramena

                    To je istina , pamtim da sam od 7-8 razreda pa na dalje nosio torbu na 1 ramenu ali nije to bilo nista tesko. A i dosta sam detaljno promatrao razliku i skuzio da mi je desni trapez puno slabiji .. Lijevi mi je zategnut dok je drugi dosta labaviji .nezz sad koliko ruski zgibovi pogadaju trapez ,, al uvijek sam se uvijek izdizao prvo na lijevu stranu.(jos uvijek ne mogu pravilan napraviti) tj desnu nisam nikad forsirao .i odma greska u startu.

                    Comment

                    Working...
                    X