Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rob Kennedy & MuscleMag International

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rob Kennedy & MuscleMag International

    U MuscleMag International (Sj.Americko izdanje, June 2010) na Publisher Page vlasnik ovog BB mjesecnika i jos nekoliko drugih publikacija vezanih uz fitness/BB.Na toj stranici sa naslovom :What's Wrong with Bodybuilding ? (sta je pogresno u BB) sa podnaslovom It's time to restore this great sport.
    Ovaj sada najaci americki izdavac (kao i Arnold nedavno), govori da BB nije sada gdje bi trebao biti i da osjecaj za bodybuilding nestaje.Kennedy pise da je problem broj 1.
    situacija sa upotrebom droga i da se pretjeralo sa izgradnjm tjela.I da je individulnost izgubljena jer svi izgledaju isto.
    (Prisjetimo se dobrih starih vremena, kad nismo trebali vidjeti glavu da prepoznamo pojedine sampione).
    Rob pise da BB treba jakog glasnogovornika , covjeka sa misicima,karizmom i ability to talk (onaj koji ce reci pravu rijec), mi trebamo novog Arnolda koji ce izvuci BB iz podruma u koji sve dublje ulazi.
    Isto najavljuje obnovu publikacije u stilu "Golden Era" od 1940-1990, u obliku originalnog Muscular Develpmenta (danasnji je cirkusantska publikacija),Iron Mana (John Balik vlasnik danasnjeg uocljivo posustaje) i Strenght & Healtha.

    Tko moze neka pogleda taj zanimljiv clanak u originalu.

  • #2
    Re: Rob Kennedy & MuscleMag International

    Na stranu što tip (Robert Kennedy) nema baš pojma o samom bodybuildingu (što se ubrzo shvati kad se krene čitati njegova literatura), slažem se sa dijelom gore iznesenog, ali ne gajim osobite nade. Ne vidim kako bi se sport mogao vratiti na ono što je bio pred 30 ili 40 godina.

    I moram priznati da ja današnje bildere raspoznajem po tijelima. Npr. nema šanse da ne prepoznam noge Kaia Greena ili ruke Phila Heatha, a osim toga, većinu možeš odma i lako prepoznat po obliku trbušnjaka.
    Originally posted by daedraug
    Mnogi ljudi nose pidžamu sa likom Supermena,Superman nosi piđamu sa likom Chuck Norris-a ... a Chuck Norris nosi piđamu sa likom našeg SEVERA
    Mozes me voljeti ili mrziti, a možeš me i ignorisati....

    Comment


    • #3
      Re: Rob Kennedy & MuscleMag International

      boooooooooriiiiiiiiiiiiiiiinggggg

      pomaknimo granice, kog bi više zanimale tadašnje proporcije bildera? takvih danas ima na tisuće. Kai Greenova i roni kolmana nema na tisuće. Ronnie > arnold.
      ne repam o politici možda bi trebo,
      politika je mala ljadro još je nisam jebo

      Comment


      • #4
        Re: Rob Kennedy & MuscleMag International

        Originally posted by SEVER
        I moram priznati da ja današnje bildere raspoznajem po tijelima.
        Slažem se, vrlo lako ih je raspoznati.
        Povoljno sastavljam plan prehrane i treninga.
        Za sve informacije javiti se privatnom porukom.

        Comment

        Working...
        X