Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kako crocop tako malo jede?!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Re: Kako crocop tako malo jede?!

    Originally posted by Soner
    @Blek

    Si ti opće vidio program rada u faustu? Ne bulazni, pa faust je isti k ko i tesla i končar, tj isti k ko i svaka druga tehnička škola u zgu, znači ako hoćeš učit i radit možeš bez pol beda upisat faks po želji.
    Sorry Soner ali jednom si tu napisao da ti je najveća želja u ovoj godini da prođeš razred A i imaš problema sa engleskim kako vidim Ne djeluješ mi tip koji je uporan i voli učit , sorry ako griješim...
    ali ako se trudiš.....samo daj...to se cjeni...
    Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail.

    Comment


    • #77
      Re: Kako crocop tako malo jede?!

      Na arhitekturi je 50% ekipe neki nedefinirani spol s dugom kosom i oko 170 cm! Ali, brijem da bi nabildani čelavac bio pravi hit među trebicama na hodniku.
      Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.

      Comment


      • #78
        Re: Kako crocop tako malo jede?!

        Originally posted by Mir7a
        imho, koliko sam ja vidio kakav im je program i količina opreme, škola je OK. znam sigurno da nije piz.....a. a i matura dodatno olakšava stvari, a mislim da se u vrančiću u 4 godine može skupiti poprilično znanje matematike/fizike i upisati npr fsb.

        iskreno, nakon što sam vidio test matematike iz A razine prošlogodišnje mature, odlučio sam probati sljedeće godine.. Sa mojim općegimnazijskim znanjem matiše riješio sam 90 posto testa samo sa formulama i kalkulatorom..moram priznati da mi se jako sviđa ta matura a šteta je ne probat i iskoristit odličnu priliku. To se ne da usporediti sa nekim testovima prošlih godina na prijemnima sa tehničkih fakulteta kad sam ja bio maturant.
        Ma matura je laganica, za ovu nižu razinu se ne treba ni pripremat ako se tokom tih 4 godine srednje kontinuirano uči i prati gradivo. A u faustu se može jako fino naučit i matematika i ostali predmeti koji se traže za strojarstvo/arhitekturu, ako se varam matematiku radimo po gimnazijskom programu, pet sati tjedno.

        @Blek

        Ne znam po čemu si zaključio da sam tip koji ne uči i kojeg škola ne zanima. Ne znam jesi primjetio ali onda sam to rekao iz zajebancije u vezi prolaska razreda, isto kao što je i 80% mojih postova zafrkancija, znaš i sam. Škola mi je na prvom mjestu, nisam odličan učenik, prosjek mi je 4.0 svake godine, matematika mi ide jako dobro, fizika isto, tehničko crtanje i ostali struči predmeti su isto laganica jer me to zanima pa ne vidim u čemu bi bio problem da upišem npr. arhitekturu. U mojoj školi su šabani koji su se upisivali s 28 bodova, znači s 15 bodova ispod najnižeg mogućeg praga stvorili dojam klošarske škole, ali faust je daleko od toga, možeš se doći uvjerit preko ljeta na danima STŠ F. Vrančića, začudio bi se

        @Pejtrik

        Jesi ti na arhitekturi?
        Chill bro

        Comment


        • #79
          Re: Kako crocop tako malo jede?!

          Pravo!
          Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.

          Comment


          • #80
            Re: Kako crocop tako malo jede?!

            Originally posted by PatrickStar
            Pravo!
            Auf
            Chill bro

            Comment

            Working...
            X