Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bole - tjedni program

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bole - tjedni program

    Evo moj tjedni program u teretani. Zanima me sto mislite o rasporedu po danima, da li su dobre vjezbe koje radim za pojedine skupine. Odmah se ispricavam jer mozda ne znam tocno kako se sve vjezbe imenuju pa ce bit nekih koje cu opisat samo...

    PON: prsa/biceps
    -Bench, kosi bench, obrnuti kosi bench (znaci da je glava na dnu klupe), fly sa bucicama, biceps bucice stojeci i biceps sa sipkom

    UTO: noge
    -čučanj, ekstenzija kvadriceps, ekst. loža, list na spravi, leg press, prednji ispadi (bar je to tako trener zvao, sa šipkom iskorak naprijed)

    ČET: ramena/trbuh
    -dizanje bucica ispred sebe do visine ramena, bucice dvostruki press za srednja, vojnicki potisak iza glave, trbusnjaci viseci na klupi sa opterecenjem, isto tako i za kosi trbuh, u ovaj trening ubacim i dizanje šipke uskim hvatom do brade jer ne znam u koji da to trening stavim

    PET: leđa/triceps
    -leđa ekstenzija s opterecenjem, zaveslaji sa šipkom za srednja, lat mašina povlačenje na prsa, lat iza glave, triceps stojeci bucice, i lezeci na klupi sa sipkom spustanje do cela

    Ja se stvarno nadam da se da lako shvatit o kojim se vjezbama radi, ako ne lako ja postam ime vjezbe na engleskom sa sitea na kojem sam nasao popis vjezbi.
    Kao sto vidite pokusavam sto manje radit sprave, nikako ih ne volim, sve pokusavam radit sa slobodnim utezima. Sve radim max do 12 ponavljanja u seriji i radim 4 serije svega. Kad mogu 12 komada u svakoj seriji onda povecavam kilazu. Takoder pazim da nejde ispod 8 ponavljanja. Ovako sam po danima rasporedio jer ponedjeljkom idem sa prijateljem na trening, a treba mi pomoc kod bencha. Utorak radim noge, u slucaju da dobim upalu misica da se oporavim do nedjelje kad imam prvenstvene utakmice.
    Osim misljenja o treningu zanima me kakve pauze radit izmedu serija i vjezbi? Pokusavam radit sto kraci trening, da li da onda i pauze budu kratke?

  • #2
    Re: Bole - tjedni program

    nema se tu šta komentirat...još jedan od klasičnih spliteva leđa/biceps prsa/triceps.. bilo bi ti pecto puta bolje da napraviš inteligentni upper-lower split od 4 dana al dobro. Ovako se čini ok, niš spešl. uz neke preinake:
    -izbaci prednje flyeve i ubaci lateralne
    -military press radi ispred
    -izzbaci ekstenziu i press, ubaci rumunjsko mrtvo dizanje poslje čučnja
    -izbaci jednu od varijanti benča
    -veslanja stavi na početak treninga leđa
    ne repam o politici možda bi trebo,
    politika je mala ljadro još je nisam jebo

    Comment


    • #3
      Re: Bole - tjedni program

      Osim misljenja o treningu zanima me kakve pauze radit izmedu serija i vjezbi? Pokusavam radit sto kraci trening, da li da onda i pauze budu kratke?
      Pauze između serija neka ti budu oko 1min-1min i 30sek a između vježbi 2-3 minute!

      Comment

      Working...
      X