Announcement

Collapse
No announcement yet.

FEMA kampovi diljem SAD-a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FEMA kampovi diljem SAD-a

    FEMA – Federal Emergency Management Agency – Savezna agencija za upravljanje hitnim slučajevima – osnovana je 1979. godine predsjedničkom direktivom Jimmia Cartera. Zanimljivost ove agencije je da iz godine u godinu dobiva sve više ovlasti i povećanje proračuna. Također raznim predsjedničkim direktivama, posebice za vrijeme Busheve administracije, u uvijetima bilo kakve krizne situacije, postoji mogućnsost redirekcije ogromne ovlasti i resursa upravo u ruke ove agencije. Tako FEMA u uvijetim kriznih situacija (a krizne situacije za FEMA-u su širok pojam, od potresa, požara, uragana i poplava do virusne pandemije, terorističkih napada, rata i civilnih nemira) može zaplijeniti privatnu imovinu, mobilizirati i rukovoditi vojnim i policijskim stukturama, rukovoditi evakuacijama i smještajem civila.

    Upravo se u evekuaciji i smještaju civilnog stanovništva krije najveći ključ teoretičara zavjere. FEMA je u posljednjih desetak godina bila vrlo vrijedna obnavljajući stare koncentracijske kampove za potrebe 2. svjetskog rata, gradeći potpuno nove kampove, te prenamjenjujući stare zračne baze američke vojske u najveće kampove kakve danas posjeduje, sa kompletnom zračnom, cestovnom i želježničkom infrastrukturom. Tako je danas više od 200 ovakvih kampova pod upravom FEME u koje se može smjestiti 5-10 milijuna ljudi, a neki izvori tvrde čak i 50 milijuna.

    Ostatak proćitajte ovdje >
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good people to do nothing

  • #2
    Re: FEMA kampovi diljem SAD-a

    Zanimljivi linkovi iz METRO PORTALA.hr (Znaci redovne novine, ne neke alternativne)
    http://metro-portal.hr/vijesti/iza-ogle ... e-amerikom
    FEMA vlakovi smrti kruže amerikom?

    Formalna namjena ove organizacije jest da je to humanitarna organizacija za pružanje pomoći i organizaciju života u slučajevima elementarnih nepogoda, ratnih događanja. Stvarana je postepeno, dugo godina, predsedničkim odlukama. Vremenom je dobijala sve veća ovlaštenja, pa često i protu ustavna

    FEMA i danas ima nadzor nad najmanje 100 000 ljudi sa izgovorom da je to u svrhu nacionalne sigurnosti SAD-a.

    George Bush stariji najzaslužniji je za današnji izgled ove organizacije, a njegov sin Bush mladji, još je više ojačao njena ovlaštenja naručito nakon šarene predstave rušenja WTC-a. Iako FEMA djeluje u okviru Fedaralne službe državne sigurnosti (Homeland Security) kada se njezin rad aktivira niko joj više formalno ne stoji na putu.

    A aktivira se kada Predsjednik SAD-a proglasi vanredno stanje kao u slučajevima uragana i sl.elementarnih nepogoda ili pak virusnim epidemijama.

    Zatim nastupa FEMA u svom konačnom namjenskom obliku;
    • FEMA ima ovlasti zapljeniti sve rezerve hrane, vode, goriva, ruda i ostalih javnih i privatnih resursa.
    • može zapljeniti automobile i druga javna i privatna prjevozna sredstva (brodove, avione), kuće, zemljišta, oružje.
    • može da izmještati stanovništvo, nasilno raseljavati gradjane, deportirati ih i odredjvati koje će se lokacije smatrati napuštenim, a u koje ce se stanovništvo naseljavati.
    • može preuzeti kompletne prometnice, javne površine, skladišta itd.
    • može PREVENTIVNO (na osnovu VLASTITE procene) hapsiti, deportirati i držati gradjane zatvorene u posebnim koneetracijskim logorima.

    FEMA je u posljednjih desetak godina bila vrlo vrijedna obnavljajući stare koncentracijske kampove za potrebe 2. svjetskog rata te stare zračne baze američke vojske te gradeći potpuno nove kampove za svoje potrebe sa kompletnom zračnom, cestovnom i željezničkom infrastrukturom.

    Tako je danas više od 200 ovakvih logora (pod krinkom naziva ˝kampovi˝) pod upravom FEME u koje se može smjestiti 5-10 milijuna ljudi, a neki izvori tvrde čak i 50 milijuna.Oclahoma City ima logor koji može prihvatiti i do 100 000 ljudi

    Američki Novinar Alex Jones koji je voditelj poznate konspirativne radio emisije u svojim istraživanjima iscrpno dokumentira postojanje ovih mračnih postrojenja unutar raznih lokacija diljem amerike. Na svoju ruku je napravio nekoliko snimaka plastičnih kovčega u blizini jednog takvog FEMA kampa, i to njih stotine tisuća. FEMA se izgleda priprema za događaj koji će polučit veliki broj smrtnih slučajeva, ili kako bi oni to rekli – samo žele biti spremni u slučaju bilo kakvog „hitnog“ slučaja – jednoj osobi koja vjeruje u medije je to sasvim normalna stvar i univerzalna istina.

    U sljedećim linkovima pogledajte youtube filmice koji zorno dokumentiraju postojanje spomenutih kampova i stotine kovčega;

    Alex Jones - snimke FEMA kampa!

    http://www.youtube.com/watch?v=Xt_eQO5wyOk
    "Ako te prihvatim onakvim kakav jesi, učinit ću ti loše. Međutim, ako se prema tebi odnosim kao da si ono što si sposoban postati, pomoći ću ti da to postaneš." Johann Wolfgang Goethe

    Comment

    Working...
    X