Announcement

Collapse
No announcement yet.

slike doktora :D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: slike doktora

    i hocu dobit sta mase s tim, whey+glukoza(ISOLogic whey protein NATURAL - 908 g) poslije treninga? kolko puta dnevno da ga pijem za najbolje rezultate.

    Comment


    • #32
      Re: slike doktora

      Mozes ga ti piti i 5 puta dnevno...nije u tome problem, ali whey se koristi kao dodatak prehrani a ne kao zamjena..tako da, sredi ishranu, vidi koliko si kroz ishranu u mogucnosti da unosis proteina dnevno, i ako zafali..tu je taj DODATAK. A nakon treninga svakako ga uzimaj.

      A to hoces li dobiti na masi..to ti niko ne moze reci. Dok popijes jednu kanticu whey-a, sigurno neces nista dobiti, sve i da ti je sredjena ishrana. Prekratak period da bi se postiglo nesto znacajno.
      Dalje, to koliko ces dobiti, i hoces li ikako dobiti ...to zavisi od jako puno faktora.
      A mislim da si do sad trebao da neke stavri procitas na forumu, pa da znas kako taj whey ''radi''. I previse je puta na forumu receno da whey nije magicni stapic.
      "Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them: a desire, a dream, a vision."

      Apsolutni prvak BiH 2012. i 2013.god. - Licni trener
      https://www.facebook.com/ado.adoni.gosto?ref=hl

      http://www.staying-fit.net/

      Comment


      • #33
        Re: slike doktora

        Da sasvim manekenski, ovo prolazi dosta dobro po ljeti no kao builder morat ćeš izmjenjivati ciklude mase i definicije ne bi li povećao masu mišića a da definicija ostane solidna.

        +4, sjedi.

        Comment

        Working...
        X