Announcement

Collapse
No announcement yet.

Htio bi dobiti na masi, i tu masu pomogucnosti pretvoriti u mišiće

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Htio bi dobiti na masi, i tu masu pomogucnosti pretvoriti u mišiće

    Pretpostavljam da ste ovakvih pitanja i nagledali i naslušali.Tražio sam odgovore na neka pitanja po stranici neke našao ,a neke i nisam stoga sam odlucio napraviti ovu temu.Imama 17 godina težak sam 59kg ,a visok 175 cm.Htio bi dobiti na masi neka optimalna težina i tu masu pomogucnosti pretvoriti u mišiće.e sad totalni sam pocetnik u svemu ovome nemoj te mi zamjerit neka pitanja.Smijem li u teretanu ic kao otac mi govori još nisi prestao rast nemoj još,a tu je i mali problem živim u manjem gradu pa mi do teretan treba prijevoz pa ne znam koliko često i redovito bih je mogao pohađati.

    e sad kako se udebljati ? stvarno preko lita sam jeo ne redovito digao bih se u 12 ručao.išao na more nešto na brzinu poje sladoled ili glupost do navečer onda večerao dva sendviča naprimjer i išao vanka došao oko1 sat i odma išao u krevet.Znam sam da malo jedem nemam neki jak apetiti želio bih to promjenit.Kako ga otvorit .koliko obroka dnevno. trebam li naucit kuhat stvarno bi želio jer ne znam nego napravit jaje i par još jednostavnih gluposti.e sad još treningwe i sve to organizirati i uskalditi s školom i ostalim obavezama tokom dana. Znači ništa profesialno želim doboiti na masi i na energiji i snazi da malo živnem.Molim vas pomozite

  • #2
    Re: kako se đ

    P.S. ispričavam se radi naslova novi sam na forumu greškom sam stisnuo enter ne znam kako promjeniti naslov al nadam se

    Comment


    • #3
      Re: kako se udebljati

      ja sam dobio apetit odkad sam poćeo trenirati tj. iz dana u dan sve više jedem
      I napiši što jedeš kad jedeš da ti ljudi mogu pomoć
      Prvo će ti se smijat,onda će te ignorirat,zatim ćeš pobijedit.

      Comment


      • #4
        Re: kako se udebljati

        To da nisi odgovore mogao pronaci nije istina, ali nije bitno.. Da ti kazem još da ti otac pojma nema u vezi tog pitanja. I nemožes masu pretvoriti u mišiće il si dobio mišiče il i dobio salo nema druge, ali ako si ektomorf jedni 5 obroka obilnih (meso, riža, jaja, posni): nemozes ti odjednom apetit dici to ide postepeno...

        Comment


        • #5
          Re: Htio bi dobiti na masi, i tu masu pomogucnosti pretvoriti u mišiće

          pajdo ja kad sam krenio u teretanu imao sam 65 kila na 195 cm visine..isto sam se uvjek pitao kako to da ne mogu dobiti na kilazi a jedem stalno..u to moje jelo su bili ukljuceni sendvici i koje kakve gluposti..isto sam ostajao do kasno vani i budio se oko podne nekad cak i kasnije..e vise mi je tog bilo dosta pa sam promjenio neke navike..jednostavno moras spavat minimalno 8 sati a za tebe cak i vise od toga..moras jest minimalno 5 obroka(meso,riba,tjestenina riza itd..)Vjerovatno u teretani radis vjezbe kako netreba tu ti isto ima veliku ulogu.raspituj se u gym-u nek ti pokazu voditelji kako se vjezbe rade..e sad posto si dalje od teretane nabavi si neki bicikl ili zamoli nekog da te odveze 3x tjedno minimala..jer isti takav slucaj imam i ja..udaljen sam nekih 12 km od svoje teretane..i isto tako se snalazim kako znam i ne propustam treninge..ako se budes pridrzavao toga moras napredovat.ja sam poceo prvo sa nekim gainerima..dobit ces na masi sigurno ali od tog svega najvise dobijes stomak i guzicu tak da ti ne bi to bas preporucio.najbolje rokni cisti whey i vjezbaj dobro i doci ce sve na svoje.bez muke nema nauke..

          Comment


          • #6
            Re: Htio bi dobiti na masi, i tu masu pomogucnosti pretvoriti u mišiće

            Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu pa ću ovdje postaviti nekoliko pitanja vama "iskusnima" :P!
            21 mi je godina, visina 183cm, težina 74kg. trenirao sam plivanje 8 godina i još uz to trenirao povremeno neke druge sportove.. tako da sam kolko tolko oke građen imam neku definiciju. Eh sada ja bi vrlo rado nabacio još koji kilogram mišića..ne jedem baš puno 3-4 obroka dnevno.. pa me zanima s čime bi bilo najpametnije krenuti..neki mega mass ili s whey-om? Navečer imam vremena za trenirati, preko dana sam zauzet faxom i poslom tako da ništa od nakuhavanja piletine,riže itd.

            Comment

            Working...
            X