Announcement

Collapse
No announcement yet.

Skidanje kilograma i dobivanje mišićne mase

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Skidanje kilograma i dobivanje mišićne mase

    Pozdrav svima. Imam nekoliko pitanja, pa bih volio da mi netko stručan pomogne ako ima želju i vremena. Dakle, želm samo potvrditi neke teze i pitanja te da se uvjerim da li sam na pravom putu ka svom uspjehu.

    Visok sam 195cm, i imam 105kg te imam 19 godina. Bavio sam se intezivno košarkom, no tome je došao kraj i počeo sam se baviti teretanom, ali izmedu prekida treniranja košarke i bavljenja teretanom napravljena je pauza od vise od godinu i pol dana. Koliko me pamecenje sluzi, imao sam oko 84-85kg kada sam prestao trenirati. Trenutna želja mi je skidanje kilograma (kvalitetno) i dobivanje misicne mase. Želja mi je doći do 95kg, a spreman sam za to raditi koliko je god potrebno, ali ipak imam nekoliko pitanja unatoč tome što sam prelistao dosta tema vezanih za moju situaciju.

    Znači želja mi je doći do 95 kg, zanima me kako najefikasnije doci do toga. Koje su vjezbe dobre, koji je program prehrane pozeljan i koje su namirnice kljucne za uzimanje u kojem dobu dana. Od suplemenata koristim ThermoStim hardcore i Whey proteine od Olimpa. Zanima me što bi mi kao iskusniji i stariji od mene preporučili te kako i što da radim da bi ostvario svoj cilj.

    Hvala svima unaprijed.
Working...
X