Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deblje noge, slabija ramena. Defka ili masa?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deblje noge, slabija ramena. Defka ili masa?

    Da vas uvedem u priču.Od. 9 mjeseca 2010. do 2.mjeseca 2011. izgubio sam 15 kilograma.Mogu reći sala.Imam 188 cm.Kada sam krenuo 95 kg,u drugom mjesecu 80,ali sada opet 85 jer mjesec i pol dana nisam ništa radio.Gubio sam po principu 3x tjedno gym i 3x trčanje.
    Imam širok struk i bokove,a uska ramena.Brzo gubim kilažu ali i brzo skidam salo i dobivam mišiće(najviše izraženo na kvadricepsima).Valjda endomorf.
    Odlučio sam se do ljeta stesati.Sada.Kako nastupiti kada na bedrima i guzici imam i do 5 kg viška sala,a u ramenima mi fali još toliko mišića.Struk je također moj akutni problem.I sa 80 kg mi se vidio 'pojas za spašavanje' a imam 3 reda pločica.
    Prsa su opet dobro razvijena.
    Kako da ispravim ove disbalanse i asimetričnosti za koje sam vjvt dijelom i sam kriv jer sam kao početnik zapostavljao ramena i griješio općenito u treningu.
    Ako je netko pitao slično pitanje ispričavam se,nakon pročitanog uvoda za početnike nisam imao volje za životom.

  • #2
    Re: Deblje noge,slabija ramena.Defka ili masa?

    Bolje ti je ici prvo na masu pa onda na definiciju ali na definiciji dobro ubijaj noge (ja radim po 25 ponavljanja za noge u seriji) i da vidis rezultate i sve se to kasnije izjednaci ramena ako ti bas jako zaostaju radi dvaput u tijednu al u razmaku od 2 dana najmanje

    Comment


    • #3
      Re: Deblje noge,slabija ramena.Defka ili masa?

      koda 25 ponavljanja nije malo previse???jel mu bolje 12-15 ponavljanja?

      Comment


      • #4
        Re: Deblje noge,slabija ramena.Defka ili masa?

        ma ja samo kazem da meni za noge tako odgovara i da ponavljanja uskladi kako njemu odgovara a ne da pazi npr da pravi svaki put tcno 8 ili 10

        Comment

        Working...
        X