Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pozdrav!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pozdrav!

    Bok ljudi.
    Zovem se Nikola. Imam 26 godina, visok sam 183cm i imam 84kg.
    Sa vježbanjem sam počeo u 4. mjesecu ove godine. Prije toga sam imao 77-78kg i to je bila neka magična, neprobojna granica. Uz vježbanje sam počeo paziti šta i koliko jedem, iako sada već neko vrijeme stagniram sa kilažom. Svjestan sam da moram počet više jesti, ali nekada mi se čini da je to puno teži dio od dizanja utega
    Uzimam whey proteine i maltodekstrin i zadovoljan sam rezultatom u ovih par mjeseci. Cilj mi je dobiti još par kilograma, pa eventualno krenuti na definiciju.
    Obroci mi se sastoje od zobenih i cornflakes ujutro (zajedno ih jedem da ubijem dosadu zobenih. Cornflakes je običan, bez dodatnih komadića voća ili što god. Kakvo je vaše mišljenje o tome?), za ručak pokušavam što više piletine i u većini slučajeva riže. Večera je uglavnom tuna, jogurt. Sa time da često navečer zalutaju UH. Nije da se baš držim nekog plana prehrane, ali trudim se da to dovedem u red do kraja. Međuobroci su mi neko voće koje mi se nađe pod rukom (banane, breskve...) i često jedem bademe. Pijem i riblje ulje u kapsulama.
    Eto toliko,

    I ono najbitnije od svega! Otkako vježbam osjećam se puno bolje u svakom pogledu! Ja ću nastavit pa ćemo vidjet dokle ide

  • #2
    Re: Pozdrav!

    Bok Nikola!
    Don't be afraid to fail.

    Comment


    • #3
      Re: Pozdrav!

      Pozdrav Nikola!
      Večernji UH najčešće dodje zbog "dosade" i osjecaja praznine ili gladi. U mojem slucaju: odem u gym poslije posla oko 4:30-5:00 i prije same teretane pojedem prework meal. Nakon teretane whey + piletina i riza ( piletina i riza cca 1h nakon teretane ) vec ti bude cca 7h i nemam uopce potrebu za hranom. Negdje oko 8:30 - 9:00 me uhvati praznina i onda ubacim posni sa bademima.

      Dosta ti zavisi u koje doba treniras ali trebas stvorit neku zdravu naviku. Postane puno lakse.
      http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=811783
      Tu imas neke smjernice koje ti pomazu pri slaganju rasporeda prehrane + odlican clanak o carb cyclingu.
      Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.
      "Tyler Durden"

      Comment


      • #4
        Re: Pozdrav!

        Dobro si rekao, baš iz te neke dosade. Ne razmišljam puno i onda pojedem šta mi prvo padne pod ruku. Ali počinjem sa osvještavanjem i posvetit ću tome malo više pažnje.
        Što se vježbanja tiče, stvorio sam već neku rutinu. Pošto radim u dvije smjene, svaki tjedan izmjenično, vrijem treninga varira. Kada sam jutarnja smjena, onda je trening odmah nakon posla oko 14:30, a kada sam podnevna onda je trening ujutro između 10 i 11h.
        Zasad, još nikada nisam ubacio trening navečer. Ne znam, čini mi se da navečer nemam toliko snage koliko imam ujutro i tokom poslijepodneva.

        Hvala na članku. Idem čitati

        Comment

        Working...
        X