Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plato na niskim kalorijama ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plato na niskim kalorijama ?

    Pozdrav Evo ovako ovo me zanima , svaki dan odprilike treban uniti oko 2700-3500 kalorija sve zavisi di san bia i sta san radia :P Al uglavnom zanima me ako buden mrsavia na 1800 kalorija (znan da je veliki deficit i da ce otic misica al to je sad nebitno) da li cemi tjelo sve jedno doci do platoua ? Znaci da li ce stat sa mrsavljenjen ili nece jer san na niskom broju kalorija ?

  • #2
    Re: Platou na niskim kalorijama ?

    Uvijek ćeš, bez obzira koliko nisko spustio kalorije, prije ili kasnije doći do platoa. Ali zato je potrebno taj period što više produžiti. Ako ti odmah kreneš na defku s 1800 kalorija, doći ćeš do platoa relativno brzo. Ako postepeno spuštaš kalorije, svakih tjedan dana za 100 kalorija npr., taj plato, dok dođeš do tih 1800 kalorija, će nastupiti puno kasnije i do tad ćeš puno više posla napraviti nego da si odmah krenuo s 1800 kcal. Jer tijelo može gubiti masti određenom brzinom. Deficit od 1000 kalorija neće u početku biti ništa učinkovitiji od deficita od 500 kalorija. Uvijek je cilj biti u što manjem mogućem deficitu tj. mršaviti tako da jedeš maksimalnu količinu hrane uz koju je to mršavljenje moguće.
    Originally posted by magarac
    pogledajte u dide sliku, silni misici a dole ćevap, haha
    dzaba mu sve

    Comment


    • #3
      Re: Platou na niskim kalorijama ?

      Da, to je zapravo veoma interesatno, mene zanima recimo kad ce tijelo doci do platoua ako nemas određeni svakodneni unos kcal, znaci jedan dan npr. 500, drugi dan 300, pa treci dan 650 i tako u krug? Jer ima ljudi koji su mršavili i bez brojanja kalorija, ipak mislim da clean prehrana > kcal in/out
      Wenn schon, denn schon!

      Comment


      • #4
        Potrosnja po mišicu

        Pozdrav momci evo me nesto zanima .... Trenutacno iman 80 kg na lito san bia imao 70 i vidia san kako mi je to tesko odrzavati ( a bio san oko 10 % bf) i s vremenon san se vratio na 80 kg (Strasno spor metabolizam) I sad me zanima kad bi nabia jos amo rec 10 kg misica znaci do 90 kg i spustin se na 80 onda na 10 %bf bi mi tribalo bit odrzavat isto tesko kolko je sad na 80 ? I zanima me kolko bi kalorija vise moga unosit da san na 90 kg-a ?

        Comment

        Working...
        X