Announcement

Collapse
No announcement yet.

Imam neku nelagodnu bolu u stomaku i poslije treninga lagano zatezanje u leđima

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imam neku nelagodnu bolu u stomaku i poslije treninga lagano zatezanje u leđima

    Evo imam par problema koje bih iznio, pa da čujem vaša mišljenja, savjete.

    Imam neku nelagodnu bolu u stomaku zadnjih dana, neznam zašto, ali mislim da je bruh. Ali čitao sam na netu da se bruh vidi, tj. da je vidljiva kvrga. A ja to nemam, negdje u donjem dijelu crijeva me malo boli, kod prepone malo iznad. Ono kad stisnem osjetim laganu bol. Jesam li zbog teretane mogao zaraditi bruh?
    Vježbe koje radim su Bench press, potisak bučicama na kosoj klupi, military press iza leđa, biceps pregib, T bar row(corner), Shrug sa šipkom. Jeli postoji mogućnost da sam dobio bruh?


    I da, osjetim onako poslije treninga lagano zatezanje u donjem dijelu leđa, malo peckanje, neku malu bol. Gledajući gore navedene vježbe, jesam li se mogao ozlijediti? Radim ih pravilno.

  • #2
    Re: Problemi

    prvo napišeš donji dio trbuha, pa crijeva,pa malo iznad prepone, pa donji dio leđa - što su sve različite lokacije... no dobro, bolovi probavnog trakta su često neodređene lokacije... ako imaš još kakvih poteškoća kao što su proljev, zatvor, nadutost, temperaturu i slično, trebao bi potražit pomoć... ako ti se samo u neznatnoj mjeri javi bol, napravi kratku stanku od par dana da to prođe ako je u pitanju mišić i proći će... meni je tako bilo par puta... nijedan mišić nije pošteđen od mogućnosti ozljede, nategnuća, pa tako ni trbušni mišići..
    Inter pedes virginum gaudium est iuvenum.

    Comment


    • #3
      Re: Imam neku nelagodnu bolu u stomaku i poslije treninga lagano zatezanje u leđima

      hmm jedino što mi pada na pamet je da si istega malo mišić iliopsoas. on ti krece s donjeg dijela leđa i veze se za glavu od natkoljenične kosti. on ti podize natkoljenicu. ako te boli puno poštedi ga malo dok ne prođe
      Today I will do what others won't, so tomorrow I can do what others can't.

      Comment


      • #4
        Re: Imam neku nelagodnu bolu u stomaku i poslije treninga lagano zatezanje u leđima

        bruh moze biti vanjski ili unutarnji,odnosno vecinom se pokaze u obliku kesice (baloncica) ali i nemora nuzno.ako boli dok dizes predmete,hodas ili na dodir i da traje vec neko vrjeme nije dobro.potrazi doktora.ako dolazi na momente onda razmisli da se nisi nahladio negdi.
        Pocivao u miru Bozjem

        22.12.1984 - 20.12.2012

        __________________________________________________ ___________________________

        mentor: Sasa Draskovic

        Comment


        • #5
          Re: Imam neku nelagodnu bolu u stomaku i poslije treninga lagano zatezanje u leđima

          i meni se to znalo dešavat....bol bi počela u donjem desnom dijelu trbuha,i boli na dodit...mislio sam da je to slijepo crijevo,ali otišao sam par puta na hitnu,i svaki put bi rekli da to nije nista ozbiljno...bol bi prošla za dva-tri dana...jel imao neko sličan problem?

          Comment

          Working...
          X